Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine imas moju podrsku
\'\'Za ovaj trenutak pripremajte se\'\'-i ti zivko josilo (majki ti ga nabijem) :))))))))
nigerija je slicna Bosni..pola stanovnistva ,sjver, Muslimani, pola jug Hriscani.. Juzni dio je puno vise razvijen nego sjeverni, koji je veoma zaostao i pid uticajem kozervatine islamske ideologije, slicno ko kada bi vehabije vladale sa pola Bosne a druga pola bila u EU ... cudan zemlja ..
šeffe lažeš
ma ovo gori centrala ravnogorskog pokreta, uh sto se usmrdiii, sta su drzali unutra
Ha, ha, ha, ....Rekao sam ja da nema ništa od pobune,...Pobuniti nekoga u subsaharskoj Africi možeš samo kada je u pitanju plemenska pripadnost, nikako vjerska ili vjerski radikalizam,...Izdali ovog vodju \'\'militanata\'\' sa čudnim imenom HARAM, njegovi vlastiti ljudi, otkucali ga regularnoj policiji/vojsci, njegovi od povjerenja ljudi. Ne bendaju oni vjeru/religiju, te samo kada misionari nude platu, posao, hranu, onda se prihvataju vjere (Čast izuzecima). Svojim sam se očima uvjerio da po muslimanskom dvorištu trčkaraju praščići u jednoj subsaharskoj državi,... Zapadne sile interesuje da imaju za pregovarača (O nafti i ostalim bogatsvima) jakog vladara, pa otuda ovoliko žrtava.
srbi bastine 500 godina zivota u serijatskom uredjenju. to se zove - tradicija a neki to tek pokusavaju
ova obojica komentatora naprijed sigurno su srbi razjedini muslimane i pljuj po svemu muslimanskom - to im je cilj
Kakav dan zalosti. Shehid se cestita!
Ocel kod nas tim povodom bit dan zalosti??? Trebalo bi .ebiga,.... ipak je cojek studirao islamski terorizam u Saudijskoj harabiji. Nije to mala stvar.