Potvrda iz SAD-a
24
Ubijen sin Osame bin Ladena
Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ubili jednog čovjeka a Kolunda zna da u Bosni ima 10000 dzihadista. Slabi su vam izvori.
Kolinda*
@Fensa , prvi put si napisao ispravno , a ispravka ti je netačna :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da vidimo ovako- BiH je poprilicno nefunkcionalna drzava, to je bolna ali istinita cinjenica i najvecem Bosnji rodoljubu. U BiH se nalazi preko 60 paradzemata, a to je daleko najveci broj u cijeloj Evropi. Kombinacija ovo dvoje predstavlja opasnost. Kad se strasti smire, hocemo li bar razmotriti utemeljenost izjave, ili samo kult apsolutne bosnjacke bezgresnosti??
Suzbijte vi prvo katolički talibanizam
Ne postoje nikakve katolicke paradrzavne skupine sa namjerom da ubijaju u ime primitivne vjere.
mmm sto je ubijen samo zato sto mu je sin jell?
To je davno trebalo naptviti. Ne znam šta se čekalo.
...bin laden vjerovatno ima 35 sinova...tako da ubistvo jednoga ne znaci apsolutno nista....mada bi ovo trebao da bude dan zalosti u bih jer je binladen bio drzavljanin bih...samo nikad nije odgovoreno ko je dao binladenu pasos i drzavljanstvo?
Inace je Osama imao oko 50-toro djece
Dan žalosti u kantonu
Za onog iz Egipta, jednako voljnog da vlada nedavno su klanjali bogme po nalogu IZ na nekoliko mjesta u Sarajevu. Šta fali i za ovog. Svaka religija će ti ti reci da je to sevap.
Fočak na samrti govori sinu: " Je li ono mati peče baklavu? Donesi mi jednu. " Sin ode ali se vrati bez baklave: " Ne da mater, kaže da je to sutra za tevhida. "
Isti Isus Krist,tipicni bliskoistocnjak!
@gooUser1561300450 ......romi su puno ljepsi od ovoga
@kolateralnazrtva takvi su svi bliskoistocnjaci, i ne vidim nista ni ruzno ni lose u tome
Obama bin laden
Sutra ce zastave na 23% BiH biti spustene na pola koplja...islamizirani Srbi ili po Njegosu ,Poturice,sutrasnji dan ce provesti u velikoj tuzi...molim ostale dvije grupe Srba da izraze sucut nasoj islamiziranoj braci
Svaka cast rako treba ubicama i teroristima
Overio
Neka je.
Pa Lana Prlic nista nije bolja