Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubiše čovjeka zbog postova na društvenim mrežama, druže Dodik šta se čeka.
Nekad je SAD bila perjanica demokracije i ljudskih prava, sloboda ali bome se ta zemlja okrenula "unutrašnjim i spoljnjim neprijateljima" kao Juga nekad a znamo kako je završila. Totalitarizam sahranjuje države. Istorija.
Al zato oni nemaju Acu, ili ga nemaju dugo, oni to rijese ovako. I samo tako, 100 americkih Aca je veceras namah doslo tovbe, valja zivit…
Ozbiljan atentator sigurno nece najavljivati svoje djelovanje na drustvenim mrezama. Ovo je neki ludak zeljan paznje. I kada su mu dosli na vrata pruzao otpor i pripucao, zato su ga i roknuli, a ne radi postova na internetu, kako bi neki da prikazu.
Sada ima dovoljno pažnje, ovo je dobar recept i za teoretičare zavjere.
Čuvajte se korištenja Tor mreže, FBI je poturio na hiljade relaya da otkrije pravi identitet u onion mreži. Neke Linux distribucije kao Tails koje se temelje na Toru (koriste je novinari najviše) već izbacuje upozorenja.
zato najbolje tor + vpn
Sta ce ga ko ubijat On teferici sa njihovim svetim Lazarom ionako svaku noc Pitanje je samo minute kad ce biti Rahmetli!
Ko titina UDBA, roknu te pa onda pitaju šta je pjesnik htio da kaže.
Jel realno ljudi moji da to izrešetaju zbog postova, jes u Kini i Rusiji ali izgleda da i Amerika ima sjeme totalitarizma . Ne treba biti licemjeran. Na klixu se na dnevnoj bazi uputi kletvi, prijetnji ali svi znamo da je ti lupetanje.
Ako neko planira da ga ubije i ubit ce ga,ne postoji niko ko ce ga sprijeciti u tome
ne kuzim , zasto bi neko ubio Bidena , pa prvom mrazu dorucak....