Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nek oni salju vojnike u Siriju da se bore za diktatora Assada...
možda su ameri,možda saudijci,.... ali mogućeg krivca treba tražiti i među njegovim ljudima koji će sada napredovati u službi
a sunitski militanti, ne i ovog ubili zbog pomoći režimu u siriji, iako....
Hezbolah je stvarno donio puno dobra Libanonu, pretvorio ga u zrtvenog jarca preko kojeg se prepucava s Izraelom, a libanonski narod sve vise napusta zemlju i neredi su svakodnevni! Trebali bi izbaciti Hezbolah iz Libanona isto kao sto je Egipat izbacio islamsku bracu i zatvoriti granice. Pa neka hezbolovci odu u Izrael pa neka ga tamo napadaju, a ne zrtvujuci za svoje ciljeve libanonski narod!
ima jedan problem. Hezbolah je jaci nego im regularna vojska. Iran im je previse uvalio oruzja sad ne mogu im nista. Pa hezbolah ima cak i mini bespilotne letjelice. Poderali bi i hrvatsku i bosansku i srbijansku vojsku zajedno a ne njihovu
u pravu si, ali mnogi simpatiziraju s hezbolahom, a zaboravljaju da je on okupator. Hamas je barem na svom teritoriju, ovi nisu. isto su napravili sranja u Siriji, pa ih je Izrael gadao, zrtvovanje tudih zemalja radi svojih interesa se nikako ne moze podrzavati.
14. studenoga 1988. Jaser Arafat je u Alžiru proglasio Državu Palestinu, koju je odmah priznalo oko 100 država, među ostalim sve države Istočnog bloka kao i tzv. Nesvrstane zemlje.Palestina postoji vec stotinama Godina, dok je Israel izmisljen 1948.Tad kad ce Israel morati priznati Palestinsku Drzavu, ili ce na*** vremenom. Cionisticka Posla....
Vidljivo je da si na pertu sa istorijom. Znas li gdje su zivjeli izraelci zadnjih 3-4000 godina?
a jeb.ajiga doće mlađi i zajebaniji,bar tu kadrova nikad nije falilo
Naravno da optužuju Izrael... Sramota ih priznati da je neko od Islamskih brigada iz Šama učestvovao u ovome... Vidjet ćemo, vidjet ćemo ... al sve u svemu ... sve je ovo tek samo početak !
@CHAVEZ-BIH Ne vidiš dalje od svog nosa... i ne sumnjam da si ne-vjernik ... Nemam nikakav problem s'tim, radi šta hoćeš... Da su ovo Yankee Džihadisti kako kažeš ... ovaj rat bi bio gotov za 3 dana ... Al džaba ja to tebi ne mogu objasnit, jer u tvom komunističkom mozgu za dublju analizu ne postoji prostor...
Tajna izmedju tri covjeka ostaje tajna samo ako ubijes dvojicu Dr.mr.doc. Zijad Turkovic
Israel nikad nije postojao kao Drzava. Umjetnicka tvorevina. Palestina je uvijek bila Drzava i dugo postoji. Tad kad ce izbiti zbog ovog Problema ili 3 Svjetski Rat ili ce se dogovoriti sa Palestincima i priznati Palestinsku Drzavu.
Decko moj glupi, Palestina je postojala duze od tvoje drzavice, i moderna ju je historija priznala prije nego tvoju drzavicu: http://www.apartheidexists.com/palestine-never-existed-1917-edition/ Ali takodje, glupaci, kao ti, vjeruju u mit da palestina nikad nije postojala, iako, pri odluci o samom priznavanju izraela, americki je kongres u zakljucku stenograma naveo da krsi vlastiti ustav, jer priznaje drzavu na prostoru dr drzave. Sto je ujedno i razlog zasto se izrael zove Drzava Israel (State of Israel) - jer je Land of PALESTINE, i izrael je drzava bez zemlje. Preporucujem ti knjigu Enduring Vision of American Peoples, u kojoj se jasno navode svi dkoumenti i stenogrami oko teroristickih org. izraela koje je amerika kasnije priznala i pretvorila u mossad, izraelsku policiju i vojsku. ;)
Decko moj, Palestinci su imali drzavno uredjenje i punu infrastrukturu, zapad veci od zapada, ali povlacenjem engleske i francuske, koje su drzali bliski istok pod kolonijalnom vlascu, lokalni jevreju, podpomognuti istom tom engleskom i francuskom, te jevrejskom zajednicom u americi, pocinju nagomilavati oruzje i vojnim udarima unistavati svu infrastrukturu palestine, stvarajuci lazni privid da palestinci sami sebe dizu u zrak, koristeci se gerilskim i teroristickim napadima, prerusavajuci se u palestinsku odjecu i ulazeci medju palestinske cetvrti, kako bi detonirali granate. Atentati koji su obiljezili historiju palestinske drzave a tada svaljeni na palestinske frakcije su kasnije priznati kao jevrejski atentati na svaki oblik drzavnika koji se isticao jao neko ko bi ujedinio jevrejski i palestinski narod. DANAS imas jevreje koji zive na palestinskim teritorijama koji ne priznaju izrael i pore se protiv njega. Izrael je uvezao sve svoje politicare iz zapadnih zemalja i rusije jer lokalni jevreji nisu mogli da se bave politikom iz razloga sto ih UN nije priznavao kao legitimne predstavnike naroda, vec teroriste. TRENUTNO se vrsi ***rtacija palestinaca iz okupiranih teritorija izvan granica izraels, na zapadnoj obali zato sto je izraelska vlada odlucila da "ocisti nove zemlje, za izgradnju jevrejskih naselja," I tebi je to sve normalno i prihvatljivo. Palestina je imala palestinian times, ciji se arhiv cuva u izraelskoj drzavnoj biblioteci u Jerusalemu, koju su uredjivali i vodili palestinci, jos od prije kolonijalne okupacije, koji svjedoci o drzavnom sistemu palestine. To sto palestinu ne priznaju zapadno-jevrejski lobiji, ne znaci da nije postojala i da se historija moze izbrisat. Palestinu nisu priznale zapadne zemlje, ali je ona itekako postojala na bliskom istoku, i imala vlastite granice, infrastrukturu i drzavne institucije - to je bitna razlika, a za tebe informacija da svijet nije postao stvaranjem UN-a, vec nesto ranije. Bolje bi ti bilo da se uhvatis malo historije, nego sto ovuda pametujes cionisticku propagandu. Evo nesto, sto, vjerujem, nikad nisi cuo ni vidio: http://www.todayszaman.com/columnists/bulent-kenes_298554-israels-right-to-kill.html Obrazuj se malo o korjenima drzave izrael.
Ovi Izraelci kad hoće nekog da maknu, dignu čitavu zgradu u vazduh, ne obraćajući pažnju na nedužne ljude!!!
Ubio ga Mirza Ganić iz Novog Pazara, tako pričaju jutros na Ilidži u slastičarnoj
Ja sam čuo da ga je ubio neki Nazif, što je na Heci prodavao mandarine, inšalah...
Dođe li šta taj Ejubu?
Nije normalan arapski svijet hebem ti zivot
Eto ti đavla sad... :/
rahmet mu duši. hezbolah - ponos arapskog svijeta.
Mogul i ja u te neprijatelje???