Israel nikad nije postojao kao Drzava. Umjetnicka tvorevina. Palestina je uvijek bila Drzava i dugo postoji. Tad kad ce izbiti zbog ovog Problema ili 3 Svjetski Rat ili ce se dogovoriti sa Palestincima i priznati Palestinsku Drzavu.
Palestina apsolutno nikad nije bila država i nije to ni danas. Apsolutno nikad ni jedan jedini dan država Palestina nije postojala
Decko moj glupi, Palestina je postojala duze od tvoje drzavice, i moderna ju je historija priznala prije nego tvoju drzavicu: http://www.apartheidexists.com/palestine-never-existed-1917-edition/ Ali takodje, glupaci, kao ti, vjeruju u mit da palestina nikad nije postojala, iako, pri odluci o samom priznavanju izraela, americki je kongres u zakljucku stenograma naveo da krsi vlastiti ustav, jer priznaje drzavu na prostoru dr drzave. Sto je ujedno i razlog zasto se izrael zove Drzava Israel (State of Israel) - jer je Land of PALESTINE, i izrael je drzava bez zemlje. Preporucujem ti knjigu Enduring Vision of American Peoples, u kojoj se jasno navode svi dkoumenti i stenogrami oko teroristickih org. izraela koje je amerika kasnije priznala i pretvorila u mossad, izraelsku policiju i vojsku. ;)
Prikaži sve komentare (55)