Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade da je Al-Qaida najveca i najorganizovanija vojna struktura. Do sada ste im ubili preko 1000 vodja...kada ce ih nestati!? Ne pada vise niko na tu suplju...haj sada fino osmislite nesto pametije...ovo oko Al-Qaide vise ne pije vode. Vec ste odavno postali dosadni.
I ti bi trebao na ahiret za dobrobit BiH. Srećno.
Nego Talib, eno te zovu da ideš u Ameriku u Džihad. Idi tamo pa se raznesi bombom ili pametuj na portalima. Nemaš ti mu.da da se razneseš. Ti si teoretičar kome su isprali mozak i koji pokušava drugima isprati mozak. I ne petljaj vjeru u terorizam.
ALL VJERA TREBA ISTREBJITI TE IS.LAMCE TERORISTE
pa koliko vodja hin je to :D ?
\"Vukovi jedino postuju snazan udarac lava,a lavovi sa logikom ovce ne ostavljaju utisak\" Ilyjas Kasmiri Vozd,kaze se krstasi a ne krizari.Njega su ubili 10 put u zadnjih 10 godina.O cemu se tu radi?Pa kafiri lazno objave da su ga ubili onda ocekuju demant od muslimana,u kojem saznaju pravu istinu.Ali to je vec prevazidjena podvala.Ilyjas Kasmir,koji je rodjeni Kashmirac je jedan od najvecih,ako ne i najveci gerilski vojni strateg na planeti.Pravi mudzahdis,sin ponosnog islamskog ummeta,trn u ocima nevjernika,licemjera i mnogobozaca istoka i zapada.A ako je poginuo,pa blago se njemu,po smrt je i dosao.
Pakistanski križari Ibize još jednog našeg brata. Lahka mu zemlja i mirno more!