Racija FBI-a protiv terorizma
0
Ubijen imam džamije u Detroitu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da su počeli i hodže upucavati jer od njih i potiče sve ovo zlo. Biće dobro ako i po EU počnu oštriju igru sa radikalnim islamom jer Europa džihadlija ima 1000 puta više od USA. AntiDžihad4EVER (da malo kopiram jarana Pipu)
Pipo, OUT
@PIPO Kakve to veze ima sa cinjenicom da Madjarska nema more? Svojim nepromisljenim komentarima prizivas pljuvacinu po Islamu i muslimanima a i ptice na grani znaju d aterorizam i devijantna ponasanja poput onog od pomenutog hodze, nema nikakve veze sa Islamskim ucenjem niti sa vjernicima. Ja ne znam koje si ti vjere niti politickog ubjedjenja ali ti toplo preporucujem ako ne znas pametno reci sta imas, onda suti Bog ti dao pamet... Pozdrav
reko je meni hodza u gluhoj bukovici da je cijeli svijet protiv muslimana. zato sto su glupi nevjernici sve cemo ih istjerati nasim natalitetom! BIH4EVER!