Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda se sam zadavio
Objesio se sam, jašta je. Ista propaganda kao i da se Trotski upucao sam puneći pušku. Jedno 25 puta
Uporan decko
BBC pokušava sugerirati da je Gluškov kao kritičar Putina i njegovo ubojstva na neki način povezano. Međutim, vjerojatno je da su brojni ruski kriminalci kritični prema Putinu, jer je njegova politika zaustavila raširenu kriminalnost koja je uništavala zemlju. To je također jedan od razloga zašto je velika većina Rusa više puta ponovno izglasala Putina. Ono što je zapravo zapaženo je kako Velika Britanija ima naviku davati azil tolikom broju poznatih kriminalaca.
Putin je e bivsi KB agent nije se zezat snjime
Željko Majstorović iz mladih dana
Danas protest u Berlinu protiv putina
Ja mislio Žika
Tamani Putin svoje kriticare.Biti ce predjednik Rusije dok ne umre, isto ko nas kakir
ovaj svijet je uvijek bio malo čudan. jedan drugi kritičar bude ubijen u konzulatu pa niko ništa.
Davi ih Putko ko mačiće
Herr Zika Pavlovic!
Putko je zločinac
A čuj, ne bi to dobri svetac Putin, nemojte nam to govoriti, raspadaju nam se iluzije o moćnoj Rusiji.
Taman i da je umro od infarkta, engleska obdukcija bi pokazala da je ubijen zbog kritiziranja putina. Danas nikome nije vjerovati, sve je fake.
Biće rata? - "Ovo smo već videli" - https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=04&dd=10&nav_category=78&nav_id=1840455