Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari, ako do 23. decembra pređeš na islam dobićeš tri doživotne bez obzira na priznanje i pokajanje. Ovako ćeš, bez obzira na sve, biti isporučen u neku NPS ustanovu poluotvorenog tipa i ako se opet dočepaš magnuma još će neko ostati bez glave.
Sacekaj...... -Sud optuzuje njega za ubistva onih koji su vrsili ubistva nad neduznim bebama? Zar zivot bebe nije u stvari vrijedan kao I zivot svakog zivog ljudskog bica ili kako??
Šteta što nije Musliman, zapad bi imao još jednog kvalitetnog TERORISTU. Ovako ima totalnog ludaka, ali to je na zapadu NORMALNO.
ocami vidi lika jest lud, dajte ga na Farmu i dadnite mu motorku
Ma nevin čovjek... vidi se na slici da je "o sebi pri sebi"
Normalan neki čiko, vidi mu se na okicama.
Pogresne si ubijao luda glavo. Nisu radnici klinike doneli zakon o abortusu, ljudi rade svoj posao.