Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mogu reći da je bio i na audijenciji kod Pape, ali to ništa ne mijenja na stvari. On je počinio monstruozan zločin iz samo njemu znanih pobuda. Time je nanio veliku štetu islamu i svim muslimanima. Nadam se da će to shvatiti svi oni koji u njemu vide nekog heroja.
\"Ona je rekao\". Mrtvi ne govore, cista izmisljotina, sve je velikiholiwoodski scenario.
sta reciosim da je is/lam bolest savremenog drustva
A šta kršćanski majmuni rade u islamskim zemljama?
zasto je taj arapski majmun dosao na zapad, kad toliko voli islamske zemlje.
I u Zavidovićima je i to su objavili svi portali osim ovog islamofašističkog.
Haha Shin beta.... Dobro da nije Shin alfa... Zvuči kao neka novinska agencija. Gospodo novinari, pravilno je Shin Bet!
jes, mosadov agent, i onda mosad objavi da je bio u izralelu. bravo za vasu logiku ;)
Mo sad ima fantasticne profesionalce. Ovaj je teski ama ter. Nema sanse da je iz Mo sa da ili da su ga oni obucavali. AKO su slucajno ovakvi stvarno rezultat Mo sa d-ove obuke, eee onda ni Mo sa d nije ono sto je bio. U tom slucaju su se i oni razocaravajuce sveli na medio krit etski ama ter ski nivo.
Mosadov terorista! :)