Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da nije terorista, nego je samo malo lud. Eh, da je musliman, bila bi skroz druga priča.
a da je musiman i da pratio i komentarisao na klixu...bio bi terorista...
Mediji su onog srbina iz RS nazvali ludjakom odnosno da je imao nevrni slom.Cak i pro Bosanski i Bosnjacki mediji.Ali kada neki musliman to uradi onda je terorizam.
Imal išta od Epsteionove liste gostiju phfhedofila iz svijeta politike i šou biznisa, kako tu listu nikako mainstream mediji ne objave koga sve to čuvaju
Ovakvih uspavanih ljepotana ima na hiljade po Americi.Nikad ne znas kad ce se neki od ovih extremnih terorista probuditi i pociniti masakr. Po izboru licnosti koje je pratio se vidi da je strastveni pratilac Trumpa,Rogana i njihovih ideja. Amerika nikad nije bila dublje podijeljena kao danas. Sada je ukljucena i patoloska mrznja jedne strane prema drugoj.Niko vise ne vjeruje nikom.Tzv social networks su nanijele veliku stetu psihickom stanju ljudi.
aha u cijeloj prici je najzanimljivije sto ga je pratio arap
Naravno, nije objavljeno najbitnije. Kao profesionalni instruktor gađanja i američki građanin, ponosan sam što treniram branitelje slobode diljem svijeta, uključujući i Ukrajinu, napisao je Robert Card. Ispostavilo se da je ubica iz Maineu bio instruktor gađanja. To je medijima valjda manje bitno nego što je podržao ovog ili onog političara.
kome je ovo zanimljivo majke vam. Covjek pobio ljude i vi pravite clanak sa nazivom ZANIMLJIVI DETALJI XD zapitaj se novinaru
Kršćansko bezbožnički terorista. Ako se pripadnici jedne vjere mogu kaljati i generalizovat, mogu Boga mi i ovi. Krstaško terorističko smeće!
Jel pratio i dodik
Ma ja…opet islamski extremista.
Sutra će biti da su mu priliokom pretresa kuće našli Sufaru i pasoš Libana
Terorizam je ekskluziva samo za muslimane ??? Kad je John u pitanju onda je poludio, popiZdiJo zbog cure, bolestan, poremećen ...??😂😂 Postali su providni. Ovo u Gazi je sve razgaćilo!
koliko je ovakvih kod nas, samo te ublehe nemaju pristup oruzju
Sad jos samo da mu "naðu" islamsku literaturu.
ne znam može li neki musliman uzeti pušku i redom ubijati pa da ga nakon toga proglase ludakom ili da ga povežu sa nekom mentalnom bolešću, danas je musliman terorista ako oko vrata nosi palestinku
Brevik prešao na Islam i hoće da mu ponovo sude, jer su došli do novih detalja koji bi ga mogli povezati sa terorizmom, nije više lud!!!!
Kakvi ste vi zapadnjaci licimer krscan nije terorista samo musliman
KRSĆANSKI TERORIST!