Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Sarajlija sa natakarim ti sve od zenskog roda morune jedan.
IPAK JA ŽELIM DA SE PARIM SA ŽIVOTINJAMA KAO I MOJA MAJKA PA NE ŽELIM DA ME TU UGROŽAVAJU... NEKAD SAM SAM SEBI ODVRATAN ALI TO JE TAKO!!!
Ovo ubistvo jeste samo po sebi žalosno, ali i ljudi iz Azije moraju shvatiti da smo se mi bijeli Evropljani zadnjih 40 000 godina borili da nam imaju gdje djeca da žive i da im nije mjesto među nama. Arapski i turski emigranti se prave budale pa zabrađeni i sa jasnom namjerom da osvoje Evropu dolaze i naseljavaju se među nas, a ne pitaju se da li su dobrodošli. Kad dobiju šta zasluže - onda pomažu. Za nas bijele Evropljane je taj ruski Nijemac heroj kojem se divimo i koga poštujemo i pred kojim se klanjamo.
citaj malo maloumni stvoru.. zena je dosla 2005 sa muzem u njemacku gdje je nakon godinu dana rodila sina.. to znaci 2006. moronu.. imas li imalo mozga nije rodila godinu dana nakon sto je ubo nego godinu dana nakon sto je dosla u njemacku... kakvih glupaka ima na svijetu ccc
Ko vi lafo neznate da muslimani kazu za mrtvoga rahmetli,kako bi vama bilo da mi kazemo rahmetli Dragan Zoran neide nikako e tako i ovo neide da kazu pokojna..............
cuj godinu dana kasnije rodila sina. pa valjda godinu ranije
ako je tebi \"zlg\" isto,nama nije.mi imao svoju kulturu,jezik i tradicije i hocemo da se pridrzavamo onog sto cini nas identitet.\"belo\" nikad niko u bosni nije govorio,dok se ovi genocidasi ne povampirise.
Boznian > mlijeko ili mleko,bijelo il belo..Koji ti je? Obrni okreni isto mu ga se ufati. I zato de matereti prestani da ga tupis.
Kakav je ovo bezobrazluk, zena je islamske vjeroispovjesti, i za muslimane se nekaze pokojnik, vec rahmetli, redkcijo sa-x-a pogani postajete.
Nek joj dragi Allah podari lijep dzenet a njezinom krvniku patnju i na ovom i na onom svijetu i ja da sam sudia znao bih kako bih mu ja presudio.
Trebo je dobiti 100 u njemackoj dozivotna 15 godina fuj.
Allahu dragi :(:( jadna ta djeca sto ostadose bez majka