Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sta covjek da vjeruje. Ako svojim ocima ne vidi, to je tako danas postalo uobijacajeno, plasiranje laznih informacija u medijima... Pogotovo u medijima koji su u vlasnistvu, odredenih vlada.
Ovo Sputnik, Russia Today i Mladen Marić (Paralele, FTV) sigurno neće prenijeti. Ili će optužiti Amerikance.
Dobro pazite u sta vjerujete. Ja sam kao dijete za vrijeme rata bio u Sloveniji i informacije iz BiH su stizale normalno dok nisu ARBiH i HVO zaratili a onda je krenuo val drugih "informacija" pa je tako u jednom dnevniku receno kako su u srednjoj Bosni od gladi poceli jesti mrtve ljude. Ove medije kontrolisu amerikanci tako da se ne moze ni u sta vjerovat sto se ne vidi.
Dobro je pa su mrtvi bili, u Sarajevu su srpsku živu djecu bacali lavovima, to je opštepoznato :))
Sta Rusi docekase da zadacu prepisuju od genocidosa.
krmad ruska
Nema nista podlije nego bombardovati bolnice i skole.
@7edmica Na svakoj strani svijeta neki sukob. Azija i Afrika trenutno uzas. Majke mi nije mi jasno koja je poenta. Vidim ja kuda to sve vodi, ali mi nije jasno zasto? Kome je to tacno u interesu svjetski rat?
@7edmica Teorije zavjere :) U veliki broj ih ne vjerujem, uglavnom su gluposti, ali moram priznati da bas ima nekih stvari oko kojih se zapitam. Mada nekad se moglo skontati, kad je npr. bio napad na kule bliznakinje moglo se skontati da je to samo izgovor da Amerika napadne Afganistan, ali ovo sve sto se sada desava mi je nejasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovdje se treba snimati nastavak film hills got eyes Alep