Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIL je virus za Muslimanski svjet, to se treba unistiti jer je to losa slika u svijetu za nas Muslimane...
A kako su ih prebrojali :) pa su sigurni da ih je 17 ubijeno? Mozda su djeca u pitanju?! Zene, Civili itd. Bombarduju zgradu punu civila i kazu ubili 17 idilovaca i to sa takvom sigurnoscu kao da su tu sa njima :) Na svim snimkama IDILovaca oni su po pustinji, setaju dizu puske itd sto ih tamo ne bombardujete i ubijate a ne uvjek sravnite neku zgradu punu civala?!
Ta djeca bi svakao bila budići IDILovci. Što se tiče žena, one su najopasnije, to su tvornice terorista.
Kadro koliko si pametan vidi se po tvoim komentarima i tome kako prihvatas vijesti sa interneta zdravo za gotovo. A sto se tice kulture dialoga :) tu ti nema ravnog.
Od kad Srbija sa svojim Migovima učestvuje u vazdušnim napadima na IDIL?