Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako providno i jadno.. Izmišljaju neke napade na Izraelsku teritoriju da bi imali razloga da dva dana granatiraju Gazu.. I tako godinama, dok Palestinaca u potpunosti ne nestane.
"Hasbunallahu ve ni'mel-vekil, ni'mel-mevla ve ni'men-nasir" Ovo su Allaha dz.s. rijeci i muslimani ih uce svaki dan na pet dnevnih namaza, a u biti predstavljaju zastitu muslimanima protiv Jevreja, naroda koji je proklet od samog Boga.
ajde neka
A glupani u Siriju... Još se nazivaju muslimanima.
FREEDOM FOR PALESTINE ! Smrt genocidnoj tvorevini IZRAEL !
Nanana... Just sitting here,on my chenifa, waiting for a ban by these retard admins lalal. 😃
dok muslimani ratuju jedni protiv drugih izrael sa strane gazi palestince i ubija sve redom... jel vam sad jasno ko komanduje vojskom samoproglasene islamske drzave??????
najbolje je da se svi ono jedan dan poubijamo atomskim...:)
Mozda odmah, mislim da bi bilo zanimljivije! wuuuhuuu
JOJ OVIH, KAO DA SU STRANICA BLISKOG JEBENOG ISTOKA, PA NAS BOMBARDUJU SA VIJESTIMA SA BLISKOG ISTOKA IZ ARABIJE I SVAKE PIZDE MATERINE OSIM IZ BOSNE?
I ti puko...