Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ruke ti se pozlatile, a ne ko neki,nesmiju ni pisati o istini a kamoli sta drugo, ko recimo nas Keno alkos, jel on iz redakcije sa-x kazete?
struja je otrov za dzihad
ah, majko mila, to sto pije alkohol garant sad odjednom smeta nekom ko je inace alkoholicar, to obicno tako ide!
A sta su alkoholičari? Nisu ljudi , je li ? Ha Keno? Sta imas protiv alkohlicara? ALkoholicari su ti zemlju odbranili ?
keno je lik iz redakcije ...
Malo se raspitajte. Alkoholicar.
Heroj!
Ovo je Pariot,Heroj,Ljudina a ne kao ovi ovdje po portalu pocevsi od Portala i Administracije pa do posjetioca sve sami trac,pepucavanja,blacenja nekada mi je mizerno citati vase komentare i sada mi drago sto nisam vise sa vama i sto sam se malo iskolovao i video da u zivotu ako zelis uspjeti moras biti uporan a ne sjediti po cijeli dan kuci ispijat kahvu po ceo dan i pepucavat se na ovaj mizerni portal. Zato vam j...m mater svima redom nebitna nacija. Postali ste Grotlo Balkana ( neradnici i dzabalebarosi)
Veliko postovanje velikom i casnom covjeku!