Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po kojim se kriterijima ovo bira, čudo nisu i Sjevernu Koreju izabrali?
Saudijska Arabija članica UN-ovog Vijeća za ljudska prava. Država gdje se za napuštanje vjere dobiva kazna smrću, država gdje žena ne smije pokazati svoju kosu, gdje se predbračni sex kažnjava kamenovanjem. Ma strašno. To vam je taj UN.
Nije bitno to za unutraśnje politike pojedini zemalja neg vanske politike.
A gdje je Sjeverna Koreja?
Nije mi jasno da Saudijska Arabija moze biti clanica UN za LJUDSKA prava. UN su postale komedija.
Uglavnom Rusiji noga..Jbt sad bit pravoslavac jebeno je ko jevrej u njemaćkoj dok je hitler bio.
Vijeće koje odlučuje ko ima više prava za život a ko manje. Preko sedam milijardi, vrijeme je da krene selekcija. Na kraju krajeva, planeta Zemlja ima ograničene resurse.
A ko si ti da odredjujes kome ti resursi pripadaju? :-) Svako ima pravo na svoj dio, a ako krene preraspodjela resursa bez pitanja onda slijede i ratovi bez prestanka.
@_Hodi_ ... a šta ti misliš, jeli stvarno tako kako ti kazeš? Pravilno bi bilo da svako ima pravo na svoj dio, ali na zalost, nije tako... pogledaj, uvjeri se... https://youtu.be/CoOECk4UCkE
Nikakav dernek ovdje bez plavsicke, koljevica, karadzica i kompanije
Nista cudno sto su izbacili pogane Ruse. Nakon toliko ubijene Sirijske djece, trebao bi i Hag da se njima pozabavi
Smrdljiva saudija i pogani arapi koji brane bilo kakav vjerski objekat osim dzamija hhahahh ahha haha hha Popisam se na ovaj saziv za ljudska prava
Vidim glupbe bh balije boli istina hahh ahah hahah Smradovi navedite da to nije istina :):):) Jedina zemlja na svijetu gdje ne postoji ispovjedanje druge vjere osim islama :(:(:(
cudno nesto??
...ljudska prava su univerzalna vrijednost. nevolja sa istima je što ih usa/nato koriste kao trojanca za instaliranje ratova diljem globusa.
Ruanda, Saudijska Arabija ..nema sta, odabrano drustvo
pa i krše pod komandom tog istog UN-a, ne znam šta je čudno
Saudijska Arabija članica UN-ovog Vijeća za ljudska prava. Država gdje se za napuštanje vjere dobiva kazna smrću, država gdje žena ne smije pokazati svoju kosu, gdje se predbračni sex kažnjava kamenovanjem. Ma strašno. To vam je taj UN.