Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije prekasno Borise!? Na onoliko oboljelih to ste trebali prije uraditi! Vidi nas u BiH..zskoni prste na sve strane..😀😀
@Poppaj A testiranih samo 249...
Uranili
Premijer im izgleda isto porno glumac iz niskobudzetnih filmova.
Koja je budala zapala englezima .. pa nasi su mila majka na zapadnom balkanu... izveo ih iz EU pustio da virus zarazi naciju i uz to planirao da virus odnese veliki dio populacije .. Zujan je budala neopjevana a.najveca budala su englezi ..
Ma nije valjda da vi nesta poduzimate cekaj zar vi niste izasli iz eu vama nemoze coron doci ili moze.cekaj ba jeste ili niste ah ja jeste ma mozda i niste ma tko ce vam ga znati kad ste se odvajali pola stoljeca....
I'm so sorry darling
Došlo iz guzice u glavu.
ima li ko normalan u Evropi, sve fosne na vlasti majko mia
Kako dođoše na vlast 3 žutalja sve ode u pm tramp ovaj i naš bake
Baketa niko ne moze skinut, a ovi ce brzo s pozicije
Čitam kom kažu kasno su to uradili, trebali su kao mi. Jesu ali omjer oboljelih na br stanovništva u BiH kao i omjer u UK nije zasigurno isti tako da... želim vam uspješnu borbu kao i svima nama koji se bore protiv ove pandemije. Maloprije gledam snimak djece u Italiji, strašno. Oni jedva dišu.
@gooUser1563701828 ne gledajte takve stvari više humora zezanja imunitet je jači kod veselog nego tuznog insana
Ovaj boris bi se pravo dobro uklopio sa nasom trojkom
Imaju li oni civilnu zastitu🤣
Svaka država na svijetu ima civilnu zaštitu. Plavi trokut na žutoj podlozi je međunarodni znak CZ
zuti uvalim ti krutirulilu
Uranili, zoru prevarili
Tek sada??