Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jest vam jak portal, uglavnom ubire poene od nacionalno radikalnih glupaka, poput vas. taj portal hrvati izbjegavaju u sirokom luku, kao i onaj jadni index.hr. stalo im je samo da privuku sto vise posjetioca, na bilo koji nacin. btw. advance ima prestare teme. stalno kasne nekih par mjeseci. ništa friško nemaju.
zašto si ti onda pred srbima razgulio na zapad. lako ti je sad kvrckati po tastaturi i pisati te gluposti.
treba ove izbjeglice slati u rusiju i kinu, mozda bi promjenili misljenje o teroru u siriji.
@Rolay,citao sam www.advance.hr site je odlican,objektivan i daje ljudima mogucnost da vide i drugu stranu price za razliku od klix-a....
Ovi sto pricaju \"siit\",\"suniit\" su nista vise nego ljudi koji ne vide dalje od prsta....ostati na tom nivou je nevjerovatno,i sto je zanimljivo ni jedan siit ne govori \"vidi sunita\" nego samo suniti napadaju te siite....
Zar iko vise vjeruje u price o demokratiji ? Cim im neko smeta,proglase ga diktatorom.....
Rolay šiitu (shitu), mrš u Perziju!
Ko hoce istinu nek cita : www.advance.hr Mnogi se danas boje tog site-a jer prenosi istinu,pa ga nazivaju \"siitskim\" ili \"lazljivim\"....no citajte pa procjenite sami.
Zapadnjacka propaganda...U Tursku niko nije pobjegao...Sirijska vojska se sukobljava sa placenicima i ub.ic.ama...
Turska radi samo prljave poslove. Rat u Siriji je 50% procenata tursko mijesanje u unutrasnje stvari druge zemlje. Vratice im se to. Z\\Cijelo politicko vodjstvo Turske moralo bi odgovarati za ratne zlocine i ortvoreni napad na susjednu zemlju. Prljavo.