Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatvaraju kafice i restorane a imaju 3 slucaja u zemlji od 80m ljudi.. nego Cigan iz Ankare garant sakriva brojke kao Putin i svi ostali diktatori
https://www.srednjabosna.com/2020/03/15/znate-li-sto-se-u-europi-upravo-dogada-dok-vas-mi-mediji-zabavljamo-i-dosadujemo-o-koronavirusu/ Molim svakoga da odvoji koji minut i pročita.
E cuj nocni klubovi u Turskoj.. kad sam dole bio, samo shisha barovi i tea shopovi...
Daleko opasniji virus je bio 92/95,).Od Srpskog virusa zvanog 'velika srbija'zivote je izgubilo stotine hiljada građana u komsiluku,vecinom u BIH.Pravi rat,onaj vojnicki u BIH je poceo tek 94/ 95,do tada je bilo samo klanje nebranjenoh naroda
Cija vojska ubija s'leđa svezane ljude?Cija vojska zarobljene vodi na egzekucije sa povezima preko glave?Cija vojska je ubila 1601-o dijete Sarajeva,102-e Prijedora,136-o Gorazda,1036-o Srebrenice itd.Cija vojska je palila zive zene i dijecu na zivim lomacama u Visegradu?Cija vojska je bacala stotine ljudi sa koricanskih stijena u anbis(prije toga klecali pored ivice provalije,a ovi im pucali s'leđa??Jeli to "klanje'ili humanost sto je bio metak???
Serbian, a šta ste vi naumili praviti ,sve ti svetosavsko hebem po spisku.Oreko 120 godina imate težnju napraviti pravoslavističku veliku srbiju pašče licemjerno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Turkey💪
Mashallah