Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se zove "zdrava nacija' zdrav narod. U evropi je normalna stvar da mladi bracni par, umjesto djeteta, nabavi i njeguje pašce, ili istopolni brakovi itd. Gospodja Merkel nije glupa,ona ima dobar razlog da primi Sirijske izbjeglice isto kao i ostatak EU, potrebno je ocistiti krv, naciju, a to mnogi ne razumiju
gdje god je usko, nekom mora uletit
Ako sve bebe nisu plod silovanja ISILa ovi Sirijci baš znaju dobro guzit i bježat od vojne obaveze !!! Odnosno ono znano iz BiH spajanje porodica :)))
@dis2 Došli im iz Saudijske Arabije i sebi prave sebi obećanu zemlju, ko komšije Izraelci na Palestinskoj !!! Kao obećao i njima Bog ?? U BiH traže nošenje burke na poslu u sudu jer im kako kaže Bakir naredio bog, a čim to prođe tražiće i podjelu BiH po sirijskom modelu ! Dakle bolje odmah povratit nego poslije masovno povraćat ! Povraćanje je lijek za organizam.
...onako, ljudski rečeno, golem poso uradiše turci. kapa dole.
Minusi od đikana i balija za 3, 2, 1...