Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon ovog prije ce rusi u NATO od svedjana
jedino mogu pojedinacno jer rusija se ubrzo raspada.
Na stranu sve, al prije bih otisao u Svedsku da zivim nego u Tursku. Ovo sto rade sa svetim knjigama je extremno i nepotrebno je skroz, to se moglo i na drugi nacin iskazati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledam komentare za srpsku slavu od pre neki dan-Bogojavljanje, gdje su srbi plivali u hladnoj vodi za časni krst, toliko je uvrijedljivih komentara bilo za taj običaj, prosto nevjerovatno, a sada kad je Islam u pitanju (kojeg ja lično poštujem!) komentari protiv Švedske, u stilu pa i treba Rusija da je sravni sa zemljom......cccc.....koje licemerje ! :( .....ne valja vam tako.....
Potpuno si upravu. Treba umjeti sprdati se, ali prvo na svoj račun. Evo, meni je to plivanje za krst prava šega, ali mi je i smiješno dizati tenzije do diplomatskog nivoa zbog paljenja knjige. Jel to Turci imaju neko ekskluzivno pravo na Kur'an.
Ovu stoku sto prije treba izbaciti iz NATO saveza. Pod "stoku" podrazumijevam Erdoganovu vladu koja koristi ovu tragediju za svoje politicke svrhe. Ubrzo su izbori i kako bi odvratio glasace od lose ekonomske situacije bavi se ovime. F U J
Ja nisam ljubitelj tih religija, jer kad sve sagledaš, kroz povijest nisu donijele ništa dobro. Institucionalizovale su se, politizirale, pretvorile u sredstvo za zgrtanje moći... Još kad vidim te sektaške sukobe, ma fuj. Ali paliti svetu knjigu u ime demokracije i "slobode izražavanja mišljenja", e to mi nikad neće biti jasno. Onda je i crncu reći da je "odvratan jer je crn" isto tako sloboda. A nije, nego se kažnjava kao rasizam. Dvostruki aršini.
Kaze narod demokratija sta se bunite! E moji nesposobnjakovici, demokratija ti ne daje za pravo da vrijedjas vjerske ali i bilo koje osejcaje drugih. Nije demokratija sloboda govora da pricas sve sta ti sve padne na pamet. Treba jos 500 godina proci da narod shvati osnovne pojmove i pravila ponasanja.
Koliko je islam superiorniji od ostalih tkz.religija govori i cinjenica da nikada necete cuti da je musliman unistio ili zapalio neciju svetu knjigu,a kamo li javno.
Nauci historiju, pa komentiraj.
Trrba izbaciti Turke iz NATO-a.
oceli se leasing bosnje iz svedske prikljuciti
Ima li ikakve logike protest ovaj u svojoj drzavi, sta ce sad svedjani na ovo, grohotom se smijati
Spaljuju Kur'an,zato što u njemu ne postoje proturiječnosti...svi ljudi i džini da se udruže ne mogu mu ni dodati niti oduzeti niti jedno slovo(harf).
da imam vremena i klix dozvoljava imo bi sta citati
Ko je god nasao proturijecnosti ubijen je
Hoce li se svedske bosnje buniti, hoce rac, kad im je dobro tamo
Protjerajte pascad iz Turske
Primitivni babuni, totalno zaostali u glavi.
Eno švedska nemože da spava. U Kini se zatvaraju i zlostavljaju Ujgiri, odatle potiču turci i genetika im je ista, ali nema protesta.
Bravo!
a zašto je to u interesu švedskoj, od kuda odjednom paljenje Kur'ana i protesti protiv ulaska u NATO
Turci su najbolji predstavnici islama, nisu ljigavi i potkupljivi kao saudijci i ostali na bliskom istoku..