Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i turska je dugo vremena tvrdila da nema virusa (sto je nemoguce u toliko mnogoljudnoj drzavi, a da ne govorim o migrantima) kao sto to radi i sarajevo........eh kada se suoce sa problemom onda imaju trodupli problem.....
@migro........naravno da je nemoguce, ali ima drugih mjera.....kao sto je sto manje kretanja, sto manje kontakta, higijena itd......a ne tvrditi MI NEMAMO OBOLJELE.......a ko kaze da test jedan kosta 100 euro ? gdje si to procitao ?
A do neki dan se hvalili kako nemaju nijedan slučaj, vjerovatno nisu testirali ili su zataškavali rezultate iz nekog razloga.
@gusta me Zataskavali nemoguce preko noci da su dobili 300 zarazenih. I nema logike da cijeli svjet zarazen osim Turske, zemlja koja ima 80 miliona stanovnika s velikom dijasporom i puno toga proizvode samim tim velika cirkulacija ljudi roba itd...
Gledam neke kolege prije desetak dana svrsavaju sa objavama kako u Turskoj nema korone i kako je to odabrana nacaja. Sta reci, koju poruku ooslati ogranucenom umu?
Prije par dana sultan Erdogan se hvalio kako Turska nema nije jedan slučaj zaraze!!! Rekao je da je sve u bozijim rukama. Samo da se redovno moli i sejtan "koronavirus" će biti pobijedjen!! Ajmo vjerski fanatici gdje vam je sada bog????
gdje su oni bosnjacki intelektualci sto su svrsavaju na tursku i erdogana...do jucer su orgazam dozivljavali na informaciju da u turskoj ima 0 zarazenih :)
Zadnja tri dana u Turskoj se dnevno udvostruči broj zaraženih. Turska je novo veliko potencijalno žarište virusa. Virusom je pogođen cijeli svijet, svi kontinenti i države, sve vjere i nacije ali nama izgleda i dalje to nije prepreka da se svađamo i prepucavamo na vjerskoj i etničkoj osnovi
i turci priznali, jedino još sarajevo nije. 😂😂😂
kaze Bakir i Dodik obeco im Erdogan, pa sta im je obeco ? cokoladu ? kako za USA kazu tacno otislo 500 000 testova
Što diktator kaže, tako i objave.
Držite se braćo, izaći ćemo jači iz ovoga