Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok mi burazer spavo, ja uvatim njegov kaput i iskenjam mu se po dzepovima, onda otiso u kupatilo i obriso prdaru njegovim peskirom za lice, poslije toga do cenife i njegovom cetkicom za zube izglanco wc-solju i vratio je opet u casu. al to je tradicija u nase selo lukavica.
Da vidimo kakvo je stanje u komšiluku. Grčka je trenutno najzaduženija zemlja članica EU. Bugarska je 1991. godine imala 8,6 miliona stanovnika, a 2007, kada je ušla u EU, imala je 7,5 miliona stanovnika. Od 2007 izgubila je još 700.000 stanovnika. U Siriji i Iraku život ne vrijedi ama baš ništa. Turska: www.youtube.com/watch?v=yrQ6w7mShHg www.youtube.com/watch?v=Jp_0s7WlVPM
Zaboravio si Armeniju propalitet od drzave i Gruziju isto u katastrofalnom stanju sa trecinom zemlje pod ruskom okupacijom. Tehnicki gledano Iran je najstabilnija drzava, sad mos mislit kad je iran najstabilnija kakve su ostale...
ZAMOLIO BIH ADMIN. DA POVEDE RACUNA VULGARNIM KOMENTARIMA BILO KOME UPUCENA ..SKIDAJ BUDALEEEEE BOLAN PA I JA BIO MEDJU NJIMA. TAKODJE ONE SA IMENIMA KOJI VREDJAJU . USKORO CEMO U EUROPU GDJE NEMA JEB.
A kao da je bitno koliko ima zena, stavili poslusne ljude u parlement, nebitno sta im je medju nogama.. A mora i par zena biti da se zadrzi iluzija demokratije i jednakosti... Ovaj klix pise kao da je ovo nesto revolucionarno.. da su zene jednake ovo ne bi ni bila vijest..
Da se pita Erdogan, zene ne bi smjele izac iz kuce same, a kamoli da imaju pravo glasa.
ima da unište državu, kao što su to uradile u švedskoj.
Malo je to naspram nasih politicara koji imaju duplo vise ljubavnica
Svaka čast
Svaka čast
Sta ovaj "diktator" radi, haaa...
Pa nije idiot, naravno da ce neke zene iz svoje stranke postaviti u "parlament".. treba zadrzati iluziju demokratije i jednakosti..