Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi vise lici na savez roma
U zemlji u kojoj je gas, voda, struja praktično besplatno a gorivo sa mizernim cijenama samo pokazuje koliko je pogrešno misliti diktator=tiranin jer oni bolje žive nego u pola demokracija svijeta. Pametnom dosta.
Demokrata nema sta, vidi mu se na faci.
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/
Imali su i besplatno gorivo oko 120 litara po autu mjesečno, imaju struju, vodu i plin besplatno, država potpisala najveći ugovor sa Kinom za isporuku gasa sve za vrijeme mandata ovog čovjeka. Zato i jesu glasali tako.
Mialim da bi nakon pobjede za 97,7 glasova izašlih trebala ta demokratska zemlja primijenit iskusta Albanje Envera Hodže i ALije IZetbegovića koji su trijumfirali sa takvim zavidnim izbornim rezultatom. Pogodili narod u žicu parolom: na svojoj zemlji u svojoj vjeri. A POSAO , eh ko to još danas više TRAŽI !!! A posebice u BiH ! NAROD ZNOOOOOOO DA JE U JEDINSTVU SNAGA . Buahahahahhaha
Jesi ti napaćen!