Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J3bem i tebe i Libijska dešavanja,jel poštenski
7:35 Al Jazeera Tenkovi i dalje su sudjelovali u g. ranatiranju Az Z. awiya. Struja, telefon i internet još uvijek izrezati iz grada 17:33 Al Jazeera Gadafi tenkovi su g. ranatiranja M. ratah sa zapadne strane. Međutim, Reuters i nekoliko cvrkut korisnici kažu da je M. rata je o. dbijala n. apade vlasti i da je Gadafi snage povukle. 17:30 Al Jazeera T. eška prisutnost Gadafi borbenih zrakoplova i . helikoptera na područje B. ga sada.
Stranica na kojoj su zvanicni spiskovi poginulih u Libiji. 178 je poginulih. 400 nestalih zvanicno, a 3,000 nestalih nezvanicno . ttp://bit.ly/hBDfo4
Demant----http://egyptday1.blogspot.com/2011/03/bin-jawad-now-in-rebel-hands.html- tekst (azuriranje na twiteru ).