Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sunićani su gadni hajvani,seke im se nataslačim
Šiitski lafinaši, puna usta ljubavi, pravde i poštenja, a onda spektakl (genocid). Mrš u Perziju!
dok suniti ginu u tisucama, siitcina @denzel filozofira i razbacuje se latinskim poslovicama ... evo, i iranski siitski rezim je rekao da ce braniti siitski rezim u Siriji: http://www.islambosna.ba/vijesti/vijesti-svijet/37119-iz-minute-u-minutu-slom-arapskih-diktaturasirija-iii sa druge strane, ni suniti vise ne vole Hezbolah: http://www.islambosna.ba/tekstovi-i-knjige/ispod-ekia/37210-adio-hezbollah puca bratstvo i jedinstvo ?!
mene boli svako ubistvo neduznih civila,bez obzira na vjeru,rasu,naciju,boju koze, jer mi to moja vjera, tj moj Gospodar tako nalaze...razlika je u tome sto ja ne padam na jeftine folove,koje prosipaju mediji kojima ti zivoti ne predstavljaju ama bas nista,osim sredstva do cilja i koji na isti nacin kao i ti pokusavaju nametnuti mrznju i podjele medju muslimanima,da bi se sto bolje medjusobno trijebili, a sve po staroj i oprobanoj \"divida et impera\" recepturi...hvala Uzvisenom pa imamo u siriji jednoga uglednog sunijskog alima,kao sto je sejh dr.bouti,inace zestokog kriticara rezima u siriji i ostalim arapskim zemljama,koji je u ovom slucaju apsolutno stao na stranu vlasti u damasku i porucio muslimanima da ne nasjedaju na ove jeftine anglo-cionisticko-imperijalisticke ublehe.
@denzel a kako je moguce da tebe, ostrastenog plakaca nad sudbinom Palestinaca bas nimalo ne boli sudbina sirisjkih sunita koji ginu u hiljadama, siitcino jedna ?!
da prefolmuliram pitanje - zasto tebe, kao deklariranog cetalja, uopce tangira srebrenica i njena, usiljena, bliskoistocna inacica?!
sirijska srebrenica je tebi patetika ?! da li je tebi i bosnjacka srebrenica patetika, siitu nijedan ?
de ba ceto,mani se lazne patetike i dusebriznistva;-) ko te ne zna...reci mi - zasto sam prilicno siguran da je prvi komentar upravo tvoj?!:-);-)
@denzel srebrenica je mala maca kakav masakr siiti provote nad sunitima ! opravdavas sirijsku srebrenicu, siitu jedan ?
Demanti sirijske antipropagandne organizacije,sa sjedistem u sarajevu: Sve navedeno je notorna laz imperijalisticke medijske masinerije,plasirana kroz izvjesce navedene organizacije,inace drustva jednog lica (vlasnika manje pekare u londonu) osnovanog od strane mi-5 & mi-6, u svrhu sirenja lazi koje bi trebale formirati opce javno mnijenje o nuznosti strane vojne intervencije u siriji.
proklete sije, All:ah ih kaznio !
gazi gazi sunite !