Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobijte sve separatiste i četnike po Ukrajini, nisu zaslžili da hodaju zemljom
Hahahahahha rusi znaju bolje od ovih ucesnika dogadjaja hahahah kod putinovog mosta je izginula putinova armija,kamion obljezen zastavom sluzbom medicinskom pomoci,ovi bas sve kopiraju cetnicku gamad,ovako je bilo kad su stjeli uzet prijesednistvo 2 maja 92 posli sanitetom mislili haj procemo..
Joj kretena cemu se ti smijes. Pa ko god da je, smrt nikad nije smijesna.
Eto oluje 2, samo većih razmjera
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo rokajte četničku gamad
Naši separatisti drvljem i kamenjem protiv onih tamo separatista :-( stvarno vrlo dosljedno i objektivno ... i čovječno (ranjenici) ...
bruce wayne 27.05.2014. u 09:41 Odgovori 10sada podržavate ukrajince, koji ne daju da im se otcjepi država, a vi ste bili kao ovi ruski separatisti 1991. kada ste isto radili u SFRJ? a da niste, nije to isto,SFRJ i Ukrajina kao što momčili bajagić kaže-"život je nekad siv nekad žut".. Konjislave znas ti sta znaci federacija?Jugoslavija je bila federalna republika,a ti nadji na googlu sta znavi federacija ..
Mir brate, mir!
noiserr 27.05.2014. u 09:12 18Joj kretena cemu se ti smijes. Pa ko god da je, smrt nikad nije smijesna. Kretenu ne smijem se ja nicijoj smrti nego izjavi ruskim zvanicnicima koji sve organizuju i kad ukrainska armija pokusava povratit aerodrom traze zaustavljanje ofanzive ali kad su ruski teroristi uzmali isti nisu se oglasavali,odkud putinov most jesul i ovi teroristi poceli ko cetnicka bratilja odma mijenjat imena u ruske sume ruske vode ruskograd itd.
sada podržavate ukrajince, koji ne daju da im se otcjepi država, a vi ste bili kao ovi ruski separatisti 1991. kada ste isto radili u SFRJ? a da niste, nije to isto,SFRJ i Ukrajina kao što momčili bajagić kaže-"život je nekad siv nekad žut"..
Druže, tada RS nije bila ni predviđena, ako dobro čitaš, vidiš da sam mislio na SFRJ, koja je bila u istoj situaciji 1991. kao što je sada Ukrajina. I sada neko podržava jedinstvenu Ukrajinu a rasturao je Jugoslaviju tada, malo je cinično. Još kada bi mi nabrojao barem jedan valjan razlog zbog čega se razbila takva moćna država, svaka ti čast.. mani se memoranduma, Miloševića, govorim sa aspekta običnog čovjeka, ne političara(pa ti sada vidi ko bolje živi, ti ili Bakir, Alijin isprdak koji ima milijarde, jbg, svako želio da ima svoju banana državu, lakše se kraduckaju pare) raspad Jugoslavije se pravio mnogo ranije i nisu ga pravili oni što su YU krvlju stvarali!
Djelimično objavljena informacija. To je inače praksa na ovom portalu.
Kada ti ideš tamo da pogineš za majčicu rusiju
Borba za aerodrom trajala je oko tri sata i bila je žestoka i dramatična. Koja borba a jedan poginuo!