Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalost, tuga...dijete od 5 mjeseci.. neka vam je rahmet dusi !
O joj. Pokoj ti dusi maleni ili malena…
Ovoga nema u Bosni.Najbolja klima na svijetu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Velika tragedija, ali ove njihove kuce su za plakati, pa samo drvo i lamperija. Ima jedna slika od skole, cigla ili sta je vec, netaknuta. Al ameri i njihov san, daj auto a kuca od trstike.
A mi opet fukre zadojene nacionalizmom a oni napredni i razvijeni...
Pojedine nezahvalne bošnje bih na kolac nabijao zajedno sa ustašhko čethničkim fundamentalistima koji se raduju ovoj nesreći. Mamu li vam vašu pokvarenu i bolesnu. Idioti smrdljivi.
sklapati kuce od letvi i gipsa i nije bas pametno,moze mi krov otpuhati
i fabriku. Ko je još vidio fabriku od dasaka da je tako lako otpuše-To je onda bila daščara a ne fabrika.
Nije mi jasan svijet koji se uvijek na vrijeme upozori da se skloni ali ostaju čuvati kuću ili neće iz nekog razloga, na žalost katastrofa
kad bi oni zidali kuce ne bi morali ni bjezati
Sabur porodicama. A kvalitet kuca nula, pa sto ne zidate fino sa temeljima, ne drvene kucare.
Ako nisi prezivio tornado be konentarisi Ovaj vjetar cupa asphalt sa zemlje , vidio sam skolu od cigle i betona popolovljenu …ti pametuj
Mi imamo raj ili ti dženet na ovom svijetu ali imamo lud i etnosuicidan narod na Balkanu.
Nije mi jasan svijet koji se uvijek na vrijeme upozori da se skloni ali ostaju čuvati kuću ili neće iz nekog razloga, na žalost katastrofa
Vi gluposti valjajte, meni je ovo tuga.
Tuga do bola
Ma ne bi tamo živio nema tih para kao ni u Kanadi!
A jes zaboravi!Pozdrav iz Dojčlanda!
Joj kad neko napise da je kuca od kartona pa zato ovako ...ok mozda nije najčvršći tio gradnje ali ovakva gradnja u SAD ima smisla ,jer imaju oluje kakve mi ne mozemo ni zamisliti...pa vidite li da je to nosalo aute ,buseve itd ... Mislite da se nebi i kod nas neke kuće srušile od toga...itekako bi,samo bi još više žrtava bilo jer bi po glavama padale cigle
i opet neko mjesto od 10.000 ljudi, kartonske kutije od kuća pa moj ker ima kvaliteniju kućaru. Prvrto je vjetar onda mu ja betonsku izlio s temeljima i izolaciju mu stavio.
da vidiš ga, ima paćenje bolje od mene. jedan lavež za prijatelja, dva nepoznato a više ustaj gazda opasnost je. svako ko dođe procjeni ga, to što ga ja fino primim ne znači da će i on i uvijek bolje procjeni od mene. ma ima grijanje da mu ugradim.
Pretpostavljam da si ga vezao lancem ppk
ako nema rata, ima tornado, ako nema tornado onda sirotinja ako i tog nema onda pandemija. katastrofa na katastrofu.
sućut obiteljima ali praviti kuće od kartona i drveta u ovakvom području...
vjeruj mi i onu od cigle bi izvalio 340 km/h ovako im jeftinije. očiste i podignu za par dana. ima na slici i kuća od cigle i armature oljuštio je ko kočanjak.