Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milovanovicu izdajnice ruski karali te i Dodik i Putin 😂
Seljačino neodgojena. Vrati se u jazbinu
@peroSB halo uzp-ovski orangutane mrs u svoju kamenjarsku stalu iz koje si izaso mater ti j..o svoju smrdljivu @SrpskohrvatskaagresijanaBiH uzp-ovac slava tvojoj mami na mojoj obrezanoj kobasici
Svima je jasno ko je Milanovic, napada Amere i NATO, EU a suti ko p.....a kad su u pitanju Putin i Rusi, najbolji jarani mu Dodik i Orban, pametnom dovoljno.
"Pa dobro je rekla."
Splićani su uvijek bili časni. Dalmacija generalno. Zlo je dolazilo iz Zagreba.
Tačno jebali ga Dodik i Put the penis in.
Split 🇭🇷❤️🇧🇦
Bravo Split
Kriv im Milanović zato što Hajduk neće biti prvak, još i polupaše vlastiti stadion na Poljudu, stoka sitnog zuba.
Bolje da su mu napisli - Rođen sam u Splitu p....i mi k..u
AgresijaNaGrbavicu -izredali ti se na sraroj zaslavu poČetniče
Milanoviću uzmi parfem i sapun, pa pravac na kupanje...
Hrvati kao da ne shvataju da više nema Tita i da neće biti besplatnog švercovanja sa gubitničke na pobjedničku stranu, koja nije više Amerika i NATO. Na žalost, klasa bošnjačkih političkih mediokriteta pokušava isto, ali su toliko nesposobni da im to neće poći za rukom, na sreću Bošnjaka i BiH u cjelini.
Zbog ove ostrašćene ustašije, sa puno odgovornosti tvrdim da kada se sve ovo završi, Hrvatska će na novoj Jalti izgubiti trećinu zemlje, a Bosna (i Hecegovina) če opstati.
Kada bih imao Putina i Dodicka za uzora, draže bi mi bilo da me nema. Sreća pa ne razumijem tu vrstu ljubavi.
Milanovic je veci rusofil i od Vucica.
A znamo i šta je Plemkovič!!!!
Zanimljivo koliko je Dodik napredovao evo ga rame uz rame sa jednim od najuticajnijih svjetskih lidera. Mislim da će mu ovo našvrljano u Splitu imponovati.