Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolona kroz čitavu Sloveniju
A kad bosnjo pocne kukati kako kod nas nevalja i kako se ne cisti…
ovo je stvarno cudno i za svaku osusu,znali su da ce padati velike kolicine i trebali su poslati vise zgrtalica na teren i treba da rade dan-noc, nece ni ti trajati dugo..stvarno lose
Nisam pristalica nikakvih TEORIJA ZAVJERE ali simptomaticno je da cijela zima bila LAGANA (sto je sigurno pogodovalo UKRAJINSKIM snagama) a onda odjednom pred kraj zime NA CITAVOM KONTINENTU (EU) zestoke padavine .......nekao se covjek zapita za sta sve sluzi AKCELERATOR u Seici !!?? Samo nagadjam :)
Najbolje je ovako ostati u koloni i imati vozilo na električni pogon.
55km?? pa to je citava slovenija
ko da je palo 3m snijega
Forto je kriv!!! 😋
U 16h kolona od 55 km ce biti kroz Sarajevo.
Ma samo kod nas moze struje nestat, bla bla bla
Vidi kako su nespremni a nama nešto kažu Pa nama kad napada mi ne idemo nigdje dok se ne istopi
to se samo kod nas može desiti... gdje je Slovenija gdje smo mi... bla bla bla
Otkud njima 55 kilometara dužnih?
Ova trojka ništa ne čisti!