Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zovi te ih ovamo, da parlament i vladu sažvaću, pa cemo onda lagano dalje
da ti imalo znas sta je bit i ideja komunizma nebi sr.ao gluposti... s. korea je totalitarni tiranijski sistem a ne komunizam, samo zato sto si naljepio znak merca na stojadina ne znaci da je merc... i da ti nije bilo ovih \'nasih crvenih\' na ovim prostorima bi jos uvijek bilo ko u srednjem vijeku... opanci i ponjave. procitaj knjigu ili dvije.
Jeftina propaganda
@Uzas Za lose stanje ekonomije u Sjevernoj Koreji nije kriv komunizam nego sankcije.
merhamet im salje pomoc u vidu 1000 kerova
he.bem vam Samsung, ovo je ipak preglupo ! nisam protiv propagande ali dajte nesto i za ljude sa IQ-om vecim od 40 ...
opet chifutsko-americka koalicija pravi propagandne programe o abnormalnim pojavama u avliji njihovih neprijatelja...jako licemjerno i prozirno - u ovo mogu samo povjerovati ovi sto su iznajmili sobe u jagomiru.
Imate li izvor ovog pisanja?
Čari komunizma. Naravno drugovi i drage vođe iz partije imaju svega dovoljno. Ovako bi ovi naši crveni i nama ovdje napravili takvo blagostanje.
jest jest, propaganda. Zasto ne trazite azil u S. Koreji, licimuri jedni?!?!?!
ovo je stvarno dno dna...pa ljudi moji jel se ovo zove novinarstvo? propaganda cista...
Dovoljno je pogledat razliku između Sjeverne i Južne Koreje kad je ekonomija u pitanju da vam sve bude jasno. Mislim, gotivit Sjevernu Koreju i njihov maloumni režim mogu samo maloumnici nalik \"vječnim\" predsjednicima te komunističke propale tvorevine.
dovedite ih kod nas da nas rijese ovih lutalica
ma joook nije propaganda, gdje bi juznokorejci pisali propagandu protiv sjeverne koreje
hahahahahahahahhahahahahha hahahahahahahahahahahahaha joj propagande hahahahhahahha