Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se i u genocidnoj tvorevini djeca od malih nogu uce da mrze sve sto nije srpsko
jest mi fox news pouzdan izvor, a klix jos pouzdaniji
\'\'hodze i popovi djecu uce od malih nogu da mrze one druge vjere\'\' Zapanjujuće je da 30 godina nakon smrti Adolfa Broza i 20 nakon pada komunizma još postoje idioti poput tebe.
haha, sta ba ti pricas da nije bilo Amera ne bi imali ni ovo malo avlije, cobane jedan pa bas kad je padala Banja Luka i Doboj Ameri su zaustavili rat, inace bi vas ABIH i HVO pregazili i sad bi komentarisao sve ovo iz Vojvodine ili sa Kosova gdje su vas vasa braca Srbi trpali i naguravali po Srbiji da osigurate nacionalnu vecinu zaj.ebanim krajevima zemlje... Zacepi cobane i za drugi svjetski rat i za bilo koji... kad su se hraabri Srbi silili na zenama i starcima istocne Bosne... vi zivite u lazi u svakom pogledu...
Taman kad pomislim da klix.ba ne moze biti vece smece no sto je, jer su dotakli dno dna, oni me opet iznenade i pokazu da ja ni zamislit ne mogu koliko oni bijedni mogu biti.
Čuj. Pa u USA od malih nogu pa do smrti kod ljudi gaje mržnju prema nacistima i Hitleru. Samo što sve više i više isplivava istina da su u stvari ovi bili u pravu.
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se.
Znaju da postuju svoje!
I TREBA IM TAKO KORIJENE IM J.E.BE.M
SKORO SU SUSTIGLI I SAME MUSLIMANE PO UCENJU MRZNJI IZ MALIH NOGU. BOSNJACI NA DOBROM STE PUTU UZ SJ. KOREJU :-)
A na Zapadnom Balkanu; hodze i popovi djecu uce od malih nogu da mrze one druge vjere; i ne samo djecu, uce i odrasle neuke i retardirane da im je naj gore sto im se moglo desit komunizam i odlazak na radne akcije, a naj ljepse u zivotu da im je to sto petkom idu u djamiju i nediljom u crkvu, a sto hodaju poderanih gaca i nemaju djeci nista priustit, to ce im se sve vratit na onom svijetu. naj ljepse sto se moze dozivit su odlasci u Medjugorje i na Hajvatovicu gdje ih pastiri podsjete kolko je bitna mrznja i nepovjerenje prema komsijama drugih uvjerenja.
USA Forever!
Mržnja nikom dobro nije donijela.Ne podržavam američku politiku,ali svakom prioritet treba da bude ljubav prema svom narodu i državi,a ne mržnja prema neprijatelju,jer čovjek čije je srce i um opterećen mržnjom ne može naći duševni mir!Uostalom,pitajte nekadašnje komšije iz genocidne.
O je­bem ti boga ret­ardiranog s kim se ja ovdje raspravljam... Jel ti kontas da rat devedesetih nije prvi sukob ba­li­ja i Srba? Ako cemo tom logikom da se vodimo, nasa mrznja prema vama je opravdana jer ste sranja radili u Drugom svjetskom ratu. To sto ste ga popusili zadnji put kad smo se malo potukli pa vas sad grize ta cinjenica ne znaci da je vasa mrznja opravdana u odnosu na nasu. E TO se zove licemjerje, majmune jedan ignor­antni. Sljedeci put guglaj pa se nauci malo. Vec cujem bal­ijsku obrambenu internet snagu kako mi daje thumbs down, ali boli me ki­ta, samo tim cinom odbijate istinu, ono sto ste svakako naucili najbolje da radite. Zato ga i pu­site redovno sa svih strana.
da,da tako vlasi genocidasi srbi odgajaju svoju djecu!E zato su i propali isto kao ova Koreja koja ce 100% propasti kad tad!UBI SRBA,UBI KOREJCA sve je to isto:D
Isti slučaj kao Nacisti (u ovom slučaju Smrdi) i žrtve njihove mržnje. Kad vidiš da su Jevreji prestali mrziti Hitlera javi se sa svojom šupljom genocidaškom, orangutane
Ofiram Tuzlake i impregniram Tuzlanke, cijena sitnica