Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Organizacija za nadgledanje poštivanja ljudskih prava u Siriji (SNHR) Čudna neka organizacija. U Sirije se ratuje. O kakvim pravima priča ova organizacija? I da li uopće postoji bilo kakva organizacija koja u onakvim uslovima može da nadgleda poštovanje ljudskih prava i da očekuje da se ljudska prava u onom haosu poštuju???? ccccc
za siriju su svi jednako krivi i sirija i arapske zemlje i amerika i evropa zasto si zajedno vise dozvoljavamo da se ovake stvari desavaju a ima se mogucnosti da se sve to zaustavi. a sto se isis tice to nema nikakve veze sa islamom i islamski ucenjaci su se svi protiv toga oglasili i niti jedan od njih to podrzava a poslanik kaze moja ulema se nece sloziti na zabludi.
Naporni ste ba, sa ovim bliskim istokom, ima li ista interesantno u Švedskoj, Koreji, Kanadi....
spominje se isis koji je ubio 81 zenu a ne spominje se asad koji je ubio ostalih 15k