Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi bila Obamina glava nabijena kolac, odmah bi autora serije proglasili rasistom :-)
Ih da hoce kod nas napravit kakvu seriju s nabijenim glavama na kolac Tihica, Lagumdzije, Dodika i ostalih.....
Cijeli svoj zivot koristim izraz umjetno. Ne supljiraj.
Eh, da je prava Bushova glava uvazio bih izvinjenje, mozda vas i nagradio, ovako - ne.
Vao ima nade za ovaj klix, ispravili su i napisali pravilan naziv serije :-)
ova serija se pokazala kao vrlo škrta...i ovo samo dokazuje da ce joj skrtost doci glave...
što se opterećavate tim jezikom, ja sam rođena u federaciji i uvijek sam govorila i umjetno i vještačko i sve izraze koji se koriste na našim prostorima koristim kako mi kad dođu \"pod ruku\":). jedni će reći \"ovo je naš izraz\", drugi će misliti da je isti taj izraz \"njihov\"... mislim smiješno uopšte trošiti vrijeme na te gluposti, pogotovo što se u svakom gradu koriste drugačiji izrazi
Kad je nekom pravom hrvatu smijesan ovaj \"savremeni\" hrvatski jezik, zamislite kako je nama srbima. Dal\' je to necija silna zelja da se sto vise udalje srpski i hrvatsi jezici ili sta, ne kontam?
Steta sto nije prava. Serija je dobra, malo razvuuuucena, ali dobra.
Prva sezona 10 epizoda-predobre Druga sezona 1-8 srednja zalost (previse razvukli), 9 i 10 opet predobre :) Ocjena na imdb 9.4
u aprilu nekst godine..
Hej klix, ima li nesto jos crnije od vijesti, nesto ste ublazili sa crnjacima....daj jos crnije fotografije to je IN. Pa vi niste vise normalni .
Odlično
nije to bush, to je ned stark!!!!!!!!!!!1
A jeli dobra ova serija \"Game of thrones\"?
Kad ce treca sezona ???
pa kako su uspjeli primjetiti to??? Pored svih drugih scena u seriji, if u know what i mean :)