Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li se i ovdje uvaliti Bake i ovi ostale Haijrlije iz Islamske zajednice, da otvore i ovu Dzamiju... Ne bi me zacudilo....
nekad Zeus, Ares, sad Allah, Muhammed... jbg
Muslimani bez ikakav ograničenja mogu posjećivati Vatikan i druga sveta mjesta kršćanstva, a sa druge strane kršćanima je strogo zabranjeno posjećivati sveta mjesta islama. Ako te uhvate u nelegalnoj posjeti, ostati ćeš bez glave. U SA, kao centru islama, je zabranjeno prakticiranje kršćanstva, a i zadnja crkva, crkva sv. Josipa, je srušena. Pa tko je ovdje lud a tko normalan? Dao bih vam ogromnu Qujčinu a ne gradnju džamije.
podaj ga materi sine
Hahahahaha kao mitova i laži svaka vam čast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Allahu Ekber!!
Godinama je iz Grčke protjerivan muslimanski narod,pa sam prijatno iznenađen da ga ima još u Grčkoj.Neka vam je hairli džamija u Atini.
Jel a vjekovima grci iz male azije danasnje turske protjerivani i ubijani. I bogomolje kao i mnogi anticki gradivi unistavani
Samo naglo i bez pardona kao sto ste i naselili evropu. Sve na silu.
Mašallah 🌹💕