Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih "vjernika" sto su udarili po svinji,ohladite malo. Moze se piti,pusiti,drogirati,ku*vati,kockati ali da li se spomenula svinja odmah skacu da bodu rogovima. Opusteno,to je samo svinja nije troglava azdaha.
Mene glava zabole od ove medecine više, de vi nama Dodika da čujemo šta pametnije
Taj nece orezivjeti 48 h
Ne kontam ove majmune za dislajk i komemtar ovog kad sam rekao da treba probati i da Već nauka radi na tome o nžbunregu majmuna sa kojim covjek ima 98% DNK sčicnosti.Nije tesko mało pročitati. Ovo su slicnosti covjeka i svinje: struktura čeljusti i zuba; morfologija i fiziologija bubrega; oštrinu vida i strukturu oka; anatomske i fiziološke značajke kardiovaskularnog i probavnog sustava Kod majmuna su kod vece
sta je cudno. kod nas su dodiku transplatirali krmecu glavu
Reci: Hoćete li da vam kažem koji su gori od takvih i koje će Allah još teže kazniti? Oni koje je Allah prokleo i na koje se rasrdio i u majmune i svinje pretvorio, oni koji su se šejtanu klanjali – njih čeka najgore mjesto, jer oni su najdalje s pravog puta odlutali.
Ajd ne rise. Prvo sto pise je uci u ike gospodara svoga. Mejtefa nisi vidi a kamoli sta.
Halal im vera
Ovdje je rizik prelaska zivotinjskih virusa na covjeka prilicno veliki kada bi se ovakvi zahvati masovno koristili. Meni se vise svidja projekat vjestackog uredjaja umjesto burega.
Korisna vijest
Između aparata i svinjskog bubrega izbor nije težak. iz vjersih razloga aparat.
Vidjeli smo tokom korone,govno od svinje bi pojeli da olaksa i prezivite a nesto drugo.Svinjska mast ide ko halva,sve Saban,Sabit,Camil,svi traze mast da se mazu a kad preboli,svinja ovakva onakva. U citavoj BiH cim jesen i sljive,vise kazana za rakiju ispred kuce vec mrava oko kuce. Vidimo sve,nismo slijepi,muslimani ali na aparatima.
ako ce ti nesto spasiti zivot smijes npr uzet svinjski bubreg
Dodik
haram
A dal je ova GMO svinja jestiva tj, da li bi to bio polukanibalizam?
Ko kaže da ne može da se nabuđi đunta sa sitnim nutom.
Jel ovo po islamu?
Jest po pi*di materinoj
što se tiče islama ništa nije slučajno sve je unaprijed jasno određeno, prema tome kada zameziš dobre slanine to je u redu!