Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne lupetajte gluposti nije vam smetalo da decenijama rade za vas uostalom ako je to stav SAD oglasila bi se USA Ambasada a ne lobisti Bakira Izetbegovica.
Uvjek je bilo da se većini ugodi,sve ostalo je opasno. A vi sad srbujte i uzpečite do mile volje.
Tnx Big Bro👊🇧🇦💙🇺🇸
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kakav je ovo show bzs,, ovo ne moze ni farma prevazic ahhahahaha
Ameri su za evropu izmislili vanjsku politiku
Long live China!!!
Prvo rusi, pa sad kinezi koji ubijaju jadne ujgure i tobe jarabi, komunisti su
eto pocnite od Milanovica i Plenkovica
A koji to stranci osim zapadnih narušavaju Dejton?
Licemjeri... Fujjjj
Znači nametnuti aparthejd, a zatim usvojiti zakon koji omogućuje nametanje sankcija svakom ko se protivi tome. Gotcha 👍
Nikome se ne smije garantovato konstitutivnost osim bosancima, niti su hrvati niti srbi ucestvovali u osnivanju starovjekovne Bosne.To su BOSANCI koji su visereligijski narod, to sto su neki prihvtaili islam na spram kriscanstva trebali bi se zapitati zasto ..Bosnjaci osnovali i Banjaluku i Mostar pa ih istrijebise sad se okupator siri. Samo sva prava BOSANCIMA u drzavi BOSNI< ukinuti ihercegovina jer je to samo regija kao i krajina, posavina...
A to je to amerikance jebu rusi, boli nji k.... za BiH...
Dakle i sam visoki predstavnik bi se mogao naci na listi sankcionisanih
Bosnjaci evo jedan dobar predlog. Ni nama srbima taj Shvaba nije po volji. Nije vas bilo dovoljno na demonstracijama. 7000 ljudi je tanko, vrlo tanko za neku krupnu promenu. Zovnite nas Srbe na demonstracije pa vi spreda a mi od pozadi, rasteramo to malo policije, provlimo u zgradu sa kapuljacama na glavi, malo pa cete videti kako ce Shvaba da se usere. Niko nece biti kriv jer je to rulja uradila, a on ce da zbrise za Dojchland i vi i mi zadovoljni. Sta kazete na ovaj konkretan plan?
Nisam siguran ali mi ovo lici da nas guraju prema putinu i istoku.
Ne moramo mi ni sa kim. Ni Evropa ne mora ni s kim u savez. Trgovati se može i bez saveza.
Napravili nefunkionalnu drzavu korumpirani sistem of koga jedino politicari i lopovi imaju koristi dok je narod i drzava zarobljena oni jos prijete.
Ako opet amerikanci suknu bosnjacima za ovaj nedemokratski zakon kao 1995 kada se BiH jacala samo se teeba okrenut rusiji i turcima iz inata
vrhunac dijaspore je replika sebilja
Eto bas ce te sankcije njima pravo pomoc nama