Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužna sudbina ali tolike godine se živi u Americi i nakon ovakvog događaja moljakati za desetak hiljada dolara? Svima koji sanjaju zapad ovo treba nešto da znači.
Svi bjeze iz Bosne A nigdje kao na svome i svojoj grudi ETO sta je on i nnjegova familija dobila od Amerike i zapada Bolje u Bosni jesti drva nego u Americi ziviti.
BiH je sigurnija sto puta od Amerike.
Koja tuga,prezivi rat i pogine zbog us*anog parkinga od jedne budale. Bem te zivote!
Svaki drugi covjek nosi oruzje u Americi a kazu muslimani teroristi. Ako su mirna nacija zasto im treba oruzje.
Preglup si da shvatis, zato ne pitaj.
@charvel. Očito da je cijeli svijet glup. Samo kod Amerikanaca možeš da kupis arsenal oružja i da te policija nema u evidenciji. Ja na to nisam naviknut, možda je tako pametnije, smrtna kazna jeste sigurno pametnija!!! Ali njima njihov problem, meni moj i fala živili. Porodici želim da nadju mir nakon ovog gubitka
realno georgia je zadnja rupa of svih drzava
Idi se okupaj GA jedna od naj razvijenih u USA
Bar ce ovaj Trej posteno odrobijati. Nije kod njih kao kod nas SDA tuzilastvo da ubijes nekog pa podmeces saobracajnu nezgodu.
balijska posla
dark skinned fellows obliterating brown skinned bosniaks
jebe li te Tramp, crncugo. Majku vam americku i teroristicku jbm
Neznam da je bas sve ovo bilo bezrazlozno.
Vidi primata mamu j.. O svoju.
otrese ga uglješa ko slinu.
@SdaOvan kosarajlija srpskog svata
ubio ga crnac Troy Hunte !!! tako su zadnji godina i ubijeni - Zemir Begic - Haris Gogic - Enis Mrvoljak - zbog rasne mrznje u SADu.
Ja mislim da su sve to bili crnci srpskog porekla ili bar simpatizere cetnicke ideologije !
@PosumljenaVlahinja Aj ne lupetaj! Uporedi samo koliko pisaca i intelektualaca imaju Srbi a koliko Bosnje i dobices podatak ko je kulturniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta ti je sudbina...
valjda...
Tuga :-(
Zar u americi nemaju groblje ?
bih je zemlja leševa.
@SdaOvan baš izgleda da služi samo za ukop a za život zapadno državljanstvo i pasoš.