Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedeće godine zarazniji od AY 4.2. Zarazi te komsija sa balkona zgrade preko puta :))))
Otvoris link na mobitelu i dobijes coronu
Ode nam bisera u moskvu, ona ce nam to na poklon donijeti
Hajd ba ne lažite narod više.. svaki dan po 200 zaraženih, odakle? Čuo bih bar za jedan slučaj zaraze u komšiluku ili kod rodbine.. lažete i obmanjujete narod.. .ičke ušljive..
Normalno,vakcinisani sire zarazu,treba tu bagru izbjegavat u sirokom krugu...
Citav svijet je naivan, slozilili su vam pricu kako je neko pojeo sismisa i tako nastala najteza bolest na svijetu. Sve da bi vas otrovali radi profita, jer farmacija je najveci biznis. Sto vise bolesti vise para farmakomafiji. Sve smrte slucajeve ce pravdati novim sojevima koji ce dolaziti u valovima. Ljeti ga nema zimi ga ima. A oni koji su primili otrov smatrat ce one koji to nisu krivim. Budale. Stidim se u kakvom svijetu zivim.
AY Caramba!
Rusija nema hljeba
Ocekujemo navalu ANTIVAKSER BOTOVA i na ovaj clanak. Imaju orgabizovanu fb grupu na balkanu gdje bilo koji novinski clanak s komentarima omalozavaju..
danas svaka druga vijest vezana za koronu 😂😂😂
Cuj zarazniji od delte,koliko ste samo nju najavljivali i sta je bilo,nista nije ni dosla u BiH
Prvo Cernobil 2.0, sad ovaj soj AY.4.2 … pa dokle vise