Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta onda da rade po Mostaru, nek ciste u svojoj avliji. I debil skontao politicku konotaciju i špijunske namjere.
@fbUser1571896396 ...zvanicnici talijanske Vlade izjavili da je vise od 80% ruske pomoci, citiram, "potpuno neupotrebljivo". Providna sirotinjska spijunska igranka za stvaranje raskola u Evropi kojom su postigli samo prezir i kontraefekat. Bas kao i Kinezi koji nisu u stanju ni fen da naprave da radi kako treba.
Eno, dezinfikovali su u rs-u.... Svaki dan 3-4 dezinfikovana.
Pod hitno treba da vrate onu vojsku sto je trebala da dezinfeciraju bolnicu u Mostaru da ih pojaca u dezinfekciji,njima je to puno potrebnije..
Vova, šalji medicinske timove u Hercegovinu, dok ti narod umire kod kuće.
zar nije putin zabranio koroni ulaz u rusiju kako srbi i pojedini bošnje misle još su svi vakcinisani 😂😂😂😂
Ozbiljno, i sta sad !?!!!!
U Rusiji zivi 150 miliona ljudi
mašallahhhh
Broj umrlih ispod 1% da li Lazu Rusi ili lazu drugi da je kod veci postotak umrluh
Moze li S-500 pomoci?
Samo Samaljot S1 dolazi u obzir prika
pomognite sebi ne trebate nama