Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte vakcinu protiv SIDE da mogu je'avat ko coek
@gooUser1603275893 sida je sindrom, a HIV je virus
Vakcina je 95 posto učinkovita i ne uzrokuje veće nuspojave, ali još uvijek prolazi kroz masovna testiranja. - Upravo ce proci masovna testiranja :)))
@FalconRector Nisu ovdje napomenuli da za sada nema vakcinacije za starije od 60 godina, trudnice, one sa hroničnim bolestima... one koji su i najviše kritični zbog mogućih nuspojava.
Upitajte se što stanovnici planete nevjeruju u mnogo što,šta,koronu,vakcinu itd.....Razlog je jasan,dugo je sve na lažima,idiotizmu,prevarama.
GRATIS SSD
tesko da ce to biti kod Ruske, koja je najprimitivnija od svih do sada najavljenih. Obzirom da mogu napraviti oko 150.000 sedmicno/7 mil. godisnje, trebat ce im preko 20 godina, ako misle cijepiti sve u Rusiji
Kakvi su repiratori dosli i u kakvom stanju, zamislite tek kakve ce vakcine biti za nas. 🤔🤔🤔
Bravo za bracu Ruse, Sputnik V je vec u Torlaku na analizama..do kraja godine, ako sve bude kako treba, ete ga i u Srbiji gde bi cak mogla da se pokrene i proizvodnja sto predlazu ruski partneri.
Ruska je najprimitivnija, mozzda je to u slucaju ovog "virusa" i dobro
Meni je drago sto će Srbi se vakcinisati ruskom vakcinom.
Rusi ,kako su mocni uvijek prvi u svijetu
Jučer poslije podne nana bila na pregledu u Opstoj, i dr Behka hoće da je ostavi da leži jer je plućni bolesnik, ali nije mogla jer su pulmologe u opstoj ograničili na rad u prvoj smjeni do 14h eventualno 15h. Fino nam objasnila, uputila na KuM i sad leži na Kcusu. Fini su na primili i jedni i drugi, hvala im. Žao mi dr Behke iz Vojne što se narodu mora pravdati jer pulmolozima u Opstoj ne daju dežure, nije mi jasno to nikako
Pozurili Rusi da budu prvi.Haj neka ih i Srbi isprate.
Cipuj me brate
bitno da je počelo. institut "gamaleja" je poznat u svijetu i po razvoju vakcine za ebolu. a sam osnivač nikolaj gamalej bio je učenik pasterovog instituta u parizu. nema razloga za omalovažavanje.
Na koronu se necu vakcinisati, jer uskoro izlazi virus najubojitiji do sad. Virus koji ce moci skratiti telomere u roku 48 sati. Influenza a koja je temelj covid 19 hibridnog je nasprem ovog beba. Ovaj je za ekonomiju bio, a sljedeci je za depopulaciju i lijek za sve bolesti.
Nek je počelo hvala bogu da ovo zlo što prije nestane
Ma svaka čast, nemam šta reći.
Znači samo dolazak vanzemaljaca bi značio da je pandemija gotova?! Popeli ste se ljudima više na vrh znate čega!
Ajmo Srbi, stanite u red, da vidimo jel djeluje taj rastvor.
@Himzo Ne brini se Himzo , ako ne bude nista nama Srbima, nece ni vama islamizovanim Srbima.