Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada mi neće biti jasno kakav monstrum moraš biti da si sposoban ubiti dijete! :(((
Kad pročitaš ovako nešto o Auschwitzu, pomisliš strašno, streseš se i ideš dalje. Ali kad dođeš tamo pa vidiš onu kosu, kofere, dječiju odjeću, miris neki .. Jeza ti prodje kroz tijelo...strahota
@Palmyr magarac je magarac a čovjek je čovjek
@Krokodilskesuze ubijali su se ljudi i mučili na svim stranama.. Svaka nevina žrtva je ista, tužna, žalosna..
E sad oni sto imaju obicaj braniti ustase i cetnike neka pogledaju u cemu je razlika.U drugom svjetskom ratu pobijedjen je fasizam a partizani su bili antifasisti za razliku od ustasa i cetnika koji su bili fasisti ali bi neki danas to da izjednace.Bruka
Jevreji su organizovali uspon hitlera na vlast (standard oil naftna kompanija) i posle toga selekciju odabranih za put u izrael,jer nisu imali para za naselit 18 000 000 jevreja,nego samo za 7 000 000 a zemlja je ionako pustos.U ww2 filmovima vidite selekciju od strane doktora???cemu to ako su mislili sve istrebit??Pa naravno ostavljaju najbolje izdanke za buducu drzavu.Osim toga zbog samilosti sveta napravili su identicno ciscenje palestinaca bez kazne.
Strahota je bila kako su jevreji stradali, ali mi nikada nece biti jasno zasto oni to rade prema Palestincima a sami su prosli te goglote??? Nekada najvece zrtve a danas najveci zlikovci.
....pa mozda nisu onako beze ranije sami stradavali:)
jedan od najpametnijih komentara ovdje
Dajte bar montazu dobru,stavite im bar trake oko ruke i obrisite ove stvari sto nose sa sobom 'u smrt'.Nidje veze,niti vidis da su Jevreji niti da ih neko ubija,ne zelim reci da nije bilo samo da ova slika ne pokazuje to,zene pokrivene su Jevrejke,aha,jasta su...cccc
Ovo je sami dolazak. Posle toga slijedi brza smrt, ako si nemoćan, a ako si jači onda spora.
Znate li ciji je izum DUSEGUPKA- pokretna plinska komora iz 2.s.r.??
---- Logorom je upravljalo 7.000 radnika, a 15 posto ih je osuđeno za ratne zločine U BiH nije ni 0,15 promila !! Trenutno mogu biti samo osuđeni oni koji traže da budu osuđeni !!
A isti ti Judeoteroristi sprovode to nad Palestincima što i nad njima snage SS-a. I šta sad? Da ih žalim. Jedino što žalim da ih nisu sve iskorijenili. To je moj stav a vi me svi mrzite do smrti al znate da sam u pravu samo ste isuviše pičkasti i podguzni to priznat.
@Nemanja Degenriku, možda, al potomci ovih sa slika sprovode ista zlodjela nad Palestincima, ko SS-snage nad njihovim prijecima. Genetičko naslijedje de facto. Da se sa Genocidašima i Teroristima solidarišeš i općenito sa ubicama muslimana me uopće ne čudi. Ti bi se i sa Sotonom udružio ako se radi o pokolju muslimana i njihovih porodica! Odhebi smaraš licemjeru!
odlika fasista je da okupiraju neko podrucje bez borbe i onda se izivljavaju na zarobljenicima i sirotinji
Fotografije 1,2,3,7 kao da su napravljene u Ulici "Put Života" u Sarajevu
Zalosno je ovo vidjeti. A jos zalosnije je, da sad ovi isti primjenjuju isto zlo nad drugim narodom.
Koliko moras biti poremecen, primitivan i glup da velicas fasizam u 21 vijeku kao sto se to desava na nasim prostorima, pogotovo kad vidis istoriju i govna koja su digla oruzje jedni protiv drugih u ime cega i koga???
steta sto nisu sve jevreje pobili
i onda ti neko priča o pravdi, kazni, poštenju .. većina zlikovaca doživi poznu starost u bonluku, nikada ih ne sustigne nikakva kazna, njihovi potomci žive odlično od popljačkanih para i uništenih života .. pravda postoji samo ako je sam napraviš
ne sme balija da share'uje ovo
Hitler idol svakog bosnje