Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"31-jednogodišnjak"... Čestitam
Pomislih na nisu trideset i jedan jednogodišnjak napali Damira... Teror beba u Berlinu. Haos logike, sve mi se pomiješalo.
Jos kad im dodju ovi iz Azije kako ce se tamo rokati sa ciganima, Balkancima, Rusima, Turcima, ima da naprave od Njemacke Bronx pa nek onda Merkelova futa glumi liberala
Bosanceroska posla.
klix negdje iščaprko da se radi o be-a ciganima (misle na berliner zeitung), a svi ostali njemački mediji govore da se radi o bosanskim muslimanima s 23%. njemci uveliko deportuju sve muslimane iz bosne.
zato švabe deportuju te muslimische zigeuner nazad na 23%.
Alo bre, ljudi su romi, sto znaci nisu ni Srbi, ni Bosnjaci, ni Hrvati, koje su vere to ne odredjuje narodnost. Ako su iz BiH znaci pripadaju narodu iz reda ostalih, sto dalje implicira da su Sejdic i Finci na haparatima.
"Bosnjaci" nisu narod, to je izrod
Ovaj nas narod samo pamte po nekom stradanju
Chetnicka posla.
Ma ko ce drugi pravit sranje nego Balkanac.. Bas sam se zacudio kad sam procitao da je s Balkana...
Nemoj generalizovati. Ovo je teroristički akt islamskih fundamentalista.
nemoj ti na Balkance. to je izrod muslimanski
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Muslimani terorišu tamošnji narod. Primili ih kao zadnju bijedu, a sada prave probleme.
OPET TI SA SVOJIM PROBLEMIMA EREKCIJE, IDI DOKTORU
Da Cigani voze BMW i pucaju na svoje. Pa ne tekbiraju oni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hromi oni najeli se hljeba .......pisosam o ovome ,taj dan su imali veliku svadbu u opstini Wedding ulici nedaleko od Müller str.