Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Draga, zasto idemo da kupujemo brushalter za tebe kada nemas sta staviti u njega?? -Dragi, po toj teoriji, ti ne bi trebao kupovati gacone... PRD4EVER!
kreteni, zar ne mogu natalitet urediti kontracepcijom? kreteni.
jel to samo kod zena?
sve je lijepo rekao, to nije samo prokletstvo malih zemalja nego vecini zemalja.Gen za proizvodnju mlijeka odnosno stimulansa mlijecnih zlijezda kod krava, ostaje jedan dio u mlijeku, koji se kasnije prenosi u zenska tijela. I nastAvlja svoju primarnu funkciju, pobudjivanju mlijecnih zlijezda, sto se u ovim lijetnim mjesecima da primjetiti kod zenske populacije.
Kad se na jednom mjestu sastane nestručnost iz više segmenata, onda se jave ovakvi komentari.
opšte poznato je da kineskinje imaju male grudi... ovo je smislen i planiran potez da se u budućnosti pojave zene sa vecim grudima...zato vlasti ne žele nista ni da poduzimaju...
Mlijeko od \'\'kojeg grudi rastu\'\' je mlijeko od krava koje su tretirane GM hormonima rBGH. Isto takvo mlijeko je i kod nas na tržištu. Naša Vlada NIJE ZABRANILA upotrebu rBGH, a sve što nije zabranjeno, to je dozvoljeno! Inače, ovaj MONSANTOV proizvod koji se daje kravama radi povećanja mliječnosti je ZABRANJEN širom svijeta, osim u Brazilu, USA i BiH! Mlijeko od krava tretiranih rBGH hormonima povećava mogućnost obolijevanja od rakova dojke, debelog crijeva i prostate.
Treba uvoziti ovo mljeko pod hitno, ima natalitet da nam skoci za 200 posto! hehehehe
imam i ja jednu kojoj bi dobro doslo
sad ce se jos lakse zenit sa dvanaestogodisnjakinjama