Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovom zakonu ispade da sve buduce majke prvensveno morajau radati zbog zakona i sistema drzave i drustva,a ne prvensveno zbog sebe i licnih motiva i razloga..
@gooUser11041104 Aj ne seri bi li ti ubio dijete??? Haj odgovori iskreno!
Ovaj zakon je u potpunosti prepisan iz Šerijatskog prava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moje tijelo....moja odluka !!!
@mirrorcic Al ako u sebi nosis tijelo drugog bica?
@mirrorcic Nije ako je već dijete u tebi od 6+ mjeseci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nisu trebali izbaciti stavku po kojoj je abortus dozvoljen ukoliko je dijete teško bolesno. Inače, abortus podržavam samo ukoliko trudnoća ugrožava majčin život, posljedica je silovanja ili dijete ima neke teške poremećaje. Sve ostalo, preuzmite gospodje i gospodjice odgovornost za svoje postupke ali djecu ubijati ne smijete.
Kad pada kisa, pokisnes (ako nemas kisobran ili se na vrijeme nisi sakrio)
Zena koja ne zeli roditi bebu radije ce ubiti sebe ili bebu, a nece roditi istu. Ovo je maslo crkve koja je leglo pedofila
Uuuuu ubi vas ego, i ove wanabe 'ispravne vjernike' i ove manijake koji bi da kontrolisu ZeMke.Bolje bi nam bilo da regulisemo prostituciju, jer ne hebu svi, a hoce.Frustracije su cudo.Sjecam se da nije bilo problema dok su barovi radili( uz izuzetak krimi milja).Tako cemo zastititi zene od nasrtaja i ovakvih sovinista.Cuj zabrana njoj!? Ja bi uveo reciprocitet, ako je napumpas, a zdrav i prav u vugla onda KASTRACIJA, jer ako njoj cackas doke i hebes organe onda neka i tebi bude isto..
Kako ovo pravda i zakon stranka u poljskoj odzvanja kao i kod nas narod i pravda
Kreteni glupi.Svaka zena ima pravo odluciti.Krajnje primitivno!!
Katolicka dzamahirija. Poljska se po zatucanosti ne razlikuje od Afganistana. Oni i Madjari mogu zahvalit Bogu na EU fondovima, inace bi bili u rangu zapadnog Balkana
Srednji vijek.
poljaci ne zele da im se desi ono sto se zapadu desilo tj. da moraju uvoziti stanovnistvo sa bliskog istoka i dr. zemalja kao sto rade Njemacka, Francuska, zemlje Beneluxa itd
Bolje im je da stvore uvjete kako im narod ne bi napuštao državu. Tisuće Poljaka bježi na zapad jer ne mogu živjeti u korumpiranoj katolibaniji.
Kome ćeš bolan zabraniti abortus ?😂😂😂😂😂😂😂
Vjerski fundamentalisti.Sreca EU, sudovi....bice to dobro, promjenice se ovo.Cekaj samo da se rasplamsa informacija.U buducnosti svaki vjerski fanatizam ce biti rjesen, nemajmo brige.Podrska zenama.
nema veze s vjerom, to je ravno ubistvu, ako se ukljuci mozak
Kad se crkva i sovinizam uzmu ruka u ruku i pocnu handrit sve grupe koje ne razmisljaju ko oni. Zao mi poljakinja ali nema veze, mogu ici u komsijske zemlje rjesit se nezeljenih fetusa.
Religija se ne ni trebala miješati u politiku. Ovo se odnosi na sve religije da ne bude da sam nekog zaboravio.
Samo kurve i bludnici su za abortus. PU na sta su bosanci spali. Jel znate zasto u evropi vlada bijela kuga? Jer nema vjere u Boga, ljudi vjeruju u materijalozam. To je se sada prenijelo kao bolest i na muslimane u Bih. I izmrijet cemo svi i doci ce drugi narodi koji vjeruju u Boga j naseliti ova mjesta. I nek ce...
@gooUser1605789995 Evo ja sam ateista pa sam izrazito protiv abortusa. Ne mješaj vjeru u to.
@gooUser1605789995 Samo religiozni kreteni i desnicarski sovinisti su protiv.
Poljaci cudan narod: glume vjernike, zene lake, muskarci vole popit i radnje sa druge strane zakona...