Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile ne potpisuj nista, kakav si botox ces nam narucit'
Pfizer sto je primio Putin i Pfizer sto dodje u Bosnu su Vam nesto poput Koka kole i Sinalca
olx.pl
Baš kontam što ih nema na PIK-u
Mi cemo dobiti kinesku verziju fajzera
next stop, Bosnia!!
Te lazne su manje stetne od pravih, prave su namjenske🤣🤣🤣
🤣🤣🤣pa se vakcinisi
Te su manji rizik za zdravlje od ovih koje nisu lažne hahah sad bi primio lažnu nek mi udare pečat
Proslijedite ih u BiH ..kod nas je sve lazno...krademo ubijamo silujemo razvrat pravimo..lazemo..sve grjehe najgore pravimo ..a onda prosipamo vjeru uz ramazan i blagdane ..cuvamo se od grjeha a cim prode ...jooos gori nalet nas nebilo...
I u RS treba da se zapitaju kakav to Sputnik primaju ako je stvarno istina da ga drže na -20, tj. da im trebaju zamrzivači, odnosno hladni lanac kako ovi na vlasti, tj. carstvu tendera vole reći. Čak i ako je stari iz prve ture drži se na -18, a doze koje se proizvodene ove godine su na 8 stepeni.
Pa i u Srbiji su uglavnom lazne vakcine, sta je problem?!
pa mozda manju stetu nanose
WHO danas uvodi online registraciju zarazenih😉za samo par minuta postanite zarazeni iz topline svoga doma😉
Srebrena malina..
To biva ko ove ostale prave.