Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li vucic i dodik tamo... snajperist sa spicaste stene i diler visoko tarifne robe po zadatku ... hehhee .. slusam kako se vucic i dacic posebno ulizuju Makronu a francuska isto bombardirala srbiju ili rezim milosevica i SANU .. a kako ovi sad bastine istu tradiciju nejasno je kako mogu preci preko toga..hehhe.. malo komike
A drugu Titu 130
@Aidbey umro sa 88 godina, ranije ga nije htjela zemlja primit
Kao mom dragom Josipu Brozu Titu! Mozda je Titu došlo i više...
O čemu ti degeneriku jedan? Nije bilo države svijeta koja nije poslala ili Predsjednika, Premijera, Kralja/Kraljicu ili Minstra Vanjskih Poslova.
U prvom redu ce biti ovi nasi politicari.