Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U Njemačkoj žive državljani 190 zemalja, među kojima se nalaze i oni iz Turske". "Seoska domacinstva posjeduju sve domace zivotinje, medju kojima su i krave".
obje recenice su tacne:)
ŠVABO JE BOG,ŠTETA ŠTO NISU POKORILI SVIJET I DA SMO NJIHOVI ROBOVI,BOLJE ROB sa 2000 EURA PLATE NEGO LAFO PATRIOTA SA 300 maraka u padze,a lafo sila neka nesto ??
turci su veliki uteg Njemačkoj da postane još bolje država....
Njemačka puna gastarbajtera kao i Bosna. Samo što se naši gastarbajteri mješaju u stvari koje ih se ne tiču.
joj da hićo ustane i da vidi, švabe masovno žene Filipinke i ostale nešvabice, dok im švabice se troše s Arapima i Turcima..san o velikoj njemačkoj rasi se uistinu ostvaruje, haha.
preko 3 milijona je iz Turske e za to je ona prva.. -----------------------------hakeru odakle ti to znanje?. U Njemackoj zivi 2.956.000 ukpnu. U tu brojku se racunaju djeca davnih doseljenika,koja imaju Njemacko drzavljanstvo. Ti doseljenici zive od 1950 godine, to je vec treca generacija. Treca generacija je visoko skolovana, dok njihove bake i djedi imaju osnovna znanja.Migranti iz Italije su naneobrazovaniji stanovnici Njemacke. Kad pogledate statistiku Njemackih stanovnika, koji ima negdje oko 82 miliona, tih 2.956.000 su veoma mala manjina.
Pripadnici svih nacionalnih skupina ujedinite se - u Njemačkoj!!! :))
Normalno da je jedan Njemac, Francuz ili Šveđanin nacionalista u smislu da voli i drži do svojega naroda i države, a poštuje i čini sve da bi se neki stranac osjećao pripadnikom te nacije u smislu sigurnosti, rada, zdravstvenog osiguranja i svega onoga što čini život dostojnog čovjeka. Dok je kod nas na brdovitom Balkanu totalna suprotnost. Kod nas se nacionalizam i ljubav prema vlastitom narodu, državi ili vijeri iskazuje tako što ćeš mrziti svakog onog koji nije tvoje nacionalne pripadnosti ili vjere, te taj drugi postaje državni neprijatelj br.1, a to je posljedica "previše slobodnoga vremena" odnosno ne rada i bezparice.
sve je u redu izuzev zadnje rečenice. mi se mrzimo jer nas mediji kontrolirani od političara truju da se mrzimo. kako bi drugačije oni bili na vlasti osim da nam ne utiraju strah od drugih.
kako glup naslov, pa ako zive stanovnici iz 190 zemalja sto bas u naslovu i stanovnici Turske kao da su oni sa Marsa pali pa ih nesto izdvajate
preko 3 milijona je iz Turske e za to je ona prva..
ja znam kao i vecina sto zna da su oni najbrojniji ali glup je naslov kad kazes iz 190 zemalja pa podrazumijeva se i Turska
sta ce Njemci, nemaju oni pojma...kod nas tri Nebeska naroda.....a kod njih 188 pisljivih nacija :)))
... iz Marshall Islandsa. ??? !!! ??? WTF ??? Ipak je ovo kliktorix. Nisam ni očekivao da ovo prevedete u Maršalski otoci.
yebem ti mater Valtere sto si branio Sarajevo, sto ne pusti da nas svabe okupiraju :(
@bosnjakinja92.................Shvabo samo hoce disciplinu i neces smetati nikome u Berlinu ina ih najvise ,odakle je i ova fotografija gore...!
Hahahaah a ostalo su bosanci i njemci :P.
A na svim vaznijim funkcijama bijelci, u kancelarijama bijelci, doktori bijelci, fizicki radnici (robovi) crnci, prostitutke crnkinje, cistacice iz Azije, kome vi mazete oci sa tom Njemackom, to je najksenofobicnija drzava na kugli zemaljskoj
stvarno,ne zezas se ?
Pa otidji i vidi, bar sad je to lako ne treba ti ni viza
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kad su cijeli svijet popljačkali oni i francuzi i englezi pa moraju ljudi kod njih na robovanje
Njemcka je jedna Drzava i nema jos nekih dodatnih genocidnih tvorevina i ne pronadjenih masovnih grobnica :)