Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masala. Imaju uslove, imali uslove kroz lockdown da se pumpaju i taman svima. Da bi imao dijete, porodicu trebaju pare i stabilnost. Mi nemamo nista
Od 22 000 beba, naših balkanskih je 21 999 i jedna njemačka beba.
a sta se ovdje nespominje je da se radi vecinski o migrantima
Odbit ceme za vizu :(
Nema to veze s Nijemcima.
Ya ya naturlich
svih osim svaba al eto njemacki pasport
Kako će biti veselo, kada djeca ogladne i pockraju od svega nakon što ih roditelji dovedu na ovaj svijet, tada nema više ni hrane.
Prcaju se Arapi žestoko.
Ko da svijet pati od mortaliteta pa da je natalitet nešto pozitivno. U svijetu nikad nije bilo više stanovnika.
Tako to izgleda , kao prenaseljenost itd. A u stvari ovaj svijet postaje svijet staraca. Vecina zemalja ce tek da ima problema zbog nedostatka mladog radnog stanovnistva . Da bi se osigurao samo status quo , po jednom paru je potrebno imati prosjecno 2.2 djeteta. Taj broj je rihetko vise naci na Zapadu.
Švabo može 10 godina bit u lockdownu a da ne osjeti ništa
Kundačenjem protiv corone
Jos da su svi njemci....
U Njemačkoj se još jedino naturalizovane Švabe razmnožavaju. Za 50 godina biće to zemlja konstitutivnih Turaka, Kurda, Marokanaca itd.
Za 350EU djecijeg, 450Eu majci sto cuva svoju djecu plus od drzave pelene i ostale potrepstine moja ne bi izlazila iz porodiljskog.
Tako somalijci isto, pa imaju 10 djece, eto ti pameti
bice to pametna djeca neotrovana nacionalnoscu i granicama koje ovde se djetetu pri rodjenju stavljaju